A születések számának csökkenése Magyarországon egy globális trend része. Ugyanakkor a gyerekvállalásra leginkább a nők foglalkoztatottsága, a stabil megélhetési és lakhatási körülmények hatnak, míg a készpénzbeli juttatásoknak csak elenyésző, a legtöbb esetben statisztikailag nem kimutatható a hatása - derül ki egy friss kutatásból, amely a 2000 és 2015 közötti időszak magyarországi családpolitikai intézkedéseinek a gyermekszületésre gyakorolt hatását vizsgálta.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Terv? Ne már!

Csak és csupán egy ócska propaganda kampány, annak is csak egy része

Persze van abban valami, hogy „munkahipotézisként” úgy teszünk, mintha komolyan vennénk egy marhaságot és ezzel is okadatoljuk a szlogen bornírtságát. Azonban nem szabadna egy fontos, meghatározó momentumról.
A derék napi.hu „Kudarcot vallhat a kormány nagy terve - így nem lesz demográfiai fordulat” című cikke adja közre annak a kutatásnak az eredményeit, ami „a 2000 és 2015 közötti időszak magyarországi családpolitikai intézkedéseinek a gyermekszületésre gyakorolt hatását vizsgálta”. A cikk ennek megállapításait vetítette ki a legújabb propaganda akciókra.
Nos ami azt illeti a kormány nagy terve sajnos nem fog kudarcot vallani, mert a propaganda akció máris sikeres. A birkáknak úgy is mindegy, a beletörődők meg ezzel is önigazolhatnak! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok