Csak a belgák és a németek előztek meg minket az EU-ban, és jövőre is az élmezőnyben leszünk.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Így lesznek óriási különbségek ember, és ember között...
Eladott Ország
A munkavállaló a bruttó bére után 15 százalék személyi jövedelemadót, 10 százalék nyugdíjjárulékot, 7 százalék egészségbiztosítási járulékot és 1,5 százalék munkaerőpiaci járulékot fizet, a munkáltató pedig a bruttó bér 19,5 százalékát fizeti be szociális hozzájárulási adóként, 1,5 százalékát pedig szakképzési hozzájárulásként. Nade majd hatszáz év múlva, amikor utolérjük Ausztriát… akkor lesz itt jó világ. Addig is kiszámíthatóan rohad a középosztály az összvagyon 25 százaléka meg 1%-nyi zsír gazdag kezében összpontosul. Az fel sem merül a nagyon okos fejében, hogy a zseniális, fantasztikus és csodálatos magyar családpolitika ellenére sokkal bátrabban és lelkesebben vállalnak gyereket azok a fiatalok, akiket már elzsákmányoltak a csúnya nyugati országok. Ennek talán van valami oka. Az főleg nem jut eszébe, hogy talán ahelyett, hogy rommá adóztatnák a magyar munkavállalókat (például azért, hogy legyen miből finanszírozni a zseniális családpolitikájukat, fizetni a CSOK-ot és az egyéb ingyen juttatásokat), normális bérek kellenének, amiből mindenki meg tudja oldani az életét. Ehhez persze szakemberek kellenének és az is kellett volna, hogy az uniós forrásokat ne lopják el, hanem befektessék az ország jövőjébe. Például.
Desischado
@Eladott Ország: Ehhez niincs mit hozzáfűzni, mert mindeben igazad van. Ha az embereknek több pénzük lenne, többet költenének, és egyik ágazat húzná maga után a másikat. De itt a harácsolás a cél, nem az emberek jóléte. Elég nekik az, hogy ők szuper jól élnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.