Festői környezetben próbálja rendezni a viszonyt a Német Kereszténydemokrata Néppárt és a magyar kormánypárt – ez egyelőre csak döcög.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Weber úr a mai napig nincs tisztában azzal, ki is ez a csúti suttyó aki megmérgezi már Európa levegőjét is ! V. Havel mondta 2002-ben Orbán Viktorról : Ha ez az ember még egyszer hatalomhoz jut , Isten óvja Magyarországot, de még Európát is ! Weber úr már felfoghatná, hogy az “ejnye-bejnye” nem opció ! Ha márciusban egyértelműen kizárták volna , akkor mindenki megspórolhatta volna ezt a “sárdobálást”. O1G megbeszélte, hogy több EU támogatást fog visszafolyatni a németeknek, a német autógyártóknak még kevesebb adót kell itt fizetniük, és még több tankot vesz tőlük raktárra, amit soha nem fogunk használni. Így maradhat a diktatúra tovább. Nálunk nem kell jogállam, meg nem kell demokrácia meg a szép EU-s elvek itt nem érvényesek, mert a németeknek kell a rabszolgamunka a gyarmaton. Nem azért vettek föl minket az EU-ba, hogy úgy éljünk mint ők, hanem hogy a cégeiknek legyen olcsó munkaerő, a szakképzett magyarok meg sokkal könnyebben mehessenek hozzájuk dolgozni, lehetőleg telepedjenek le ott végleg. A németek konzerválják O1G rendszerét, mert nekik ez az érdekük, a magyarokat leszarják. A Geci benyal nekik, cserébe azt csinál itthon amit akar.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@kokopelli: ma, 11:37; De a politikusok adják a multiknak milliárdos támogatásokat a beruházásokhoz, és az adó-bér stb. kedvezményeket és tartják állami szinten lenyomva a béreket.
kokopelli
@Eladott Ország: hol? Németországban nem! A "tartományi" kormány vehet részvényt a piacon,de ha bukik,
úgy annyi az a mennyi!Az adófizetők pénze nem arra van! Akkor amikor a BMW főrészvényese Susann Klatten,
a Quant dinasztia utódja (57 éves) cca. 20 milliárd € vagyonnal rendelkezik,akkor mire is adna adna a bajor kor-
mány pénzt! (1916-óta a családé a "műhely"!)
tudode
Övék dolog!
.
Addig úgy sem nyugszik, amíg nem lesz FELCSÚTI az egész EU, aztán ha megvót, már Zöld-fokon is tárt karókkal várják!
.
----- Tudod hol van a Zöld-foki Köztársaság? - Orbán Viktor ott tárgyal
.
www.portfolio.hu/short/tudod-hol-van-a-zold-foki-koztarsasag-orban-viktor-ott-targyal.318907.html
.
Előfordulhat, hogy már a tenger mosoGATYA a lóvét, amelyet a Hungary Help, vagy minek a keretében visz a világ minden tájára!
Clavigo
Vazzzze...A gyagyás Hende meg a partvis szemöldökű Novák..képvisel...Kiket is??
Eladott Ország
@kokopelli: ma, 13:52; Én Magyarországról beszéltem, itt elég néhány vezető politikust megkenni és eladnak minden szarér-hugyér és dolgoztatnak bagóért. Nálunk még nincs akkora tőkefelhalmozás egy kézben és ha az a jelenlegi tulajdonosoknál marad akkor az ország szempontjából katasztrofális lesz, illetve jelenleg is az.
kokopelli
@Eladott Ország: ...bocs,mert én értettem félre! Amit a cégek "odaá"t kapnak,az egy adókedvezmény a gyár
telepítésekor felhasznált (kivitt) dogokra ! Ezért megy is a brummogás azok részéről.akik "otthon" termtenek
munkahelyeket! ..de ki nem morog,???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.