A leköszönő váci megyés püspök szerint az egyház nem köteleződhet el a napi politikában.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Végre egy ember, aki lelkipásztorként érti az emberek hangját!
.
Beer Miklós "is" egy fecskeként néz ki a fejéből, EZEK a "régi csibészek", akik TÉRDRE CSUHÁSOKKAL illették meg az egyházat, úgy elszemtelenedtek a társadalom adóforintjai szórásával, hogy már a SZÓSZÉKRŐL is nyomják a néphülyítő süket dumát, az eltévelyedett lelkipásztorokon túl.
.
Íme!
.
----- Orbán Viktor templomot avatott
.
Nagyjából 58 600 találat (0,35 másodperc)
.
www.google.com/search?ei=BKA-Xc7PHqLprgTOpaXgAw&q=Orb%C3%A1n+Viktor+templomot+avatott&oq=Orb%C3%A1n+Viktor+templomot+avatott&gs_l=psy-ab.12..33i160.11623.23417..30198...1.0..0.191.2050.1j14...0...1..gws-wiz...35i39j33i10.WIdxXe21eb8&ved=0ahUKEwjO4bKpzdnjAhWitIsKHc5SCTwQ4dUDCAo
-------------------------------
.
Nem elégszenek meg azzal, hogy 30 év után KIÁLLÍTVA a BIZONYÍTVÁNYUKAT az Ország Imaházában még mindig ronthatják a levegőt, beszemtelenkedtek ökonomiKUSAN még a templomainkba is, amelyet aki ad magára elkerüli messzire!
Commenter
Ha Beer Miklós lenne a vallásügyekért és az egyházpolitikáért felelős miniszter egy jobb ország lennénk. Kevesen szólnak. Ő a kevesek egyike. Köszönet érte. Sajnos, amíg erdő péterek és semjének vannak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.