Orbán Győző Csányi Sándor fiától vette az alcsútdobozi páyákat üzemeltető céget.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Királyság!!!
Így kell a lopott pénzt legalizálni és visszajuttatni a maffiózó családhoz!!!
Vajon a bérleti díj mekkora lehet???
Eladott Ország
Így folyik tovább a közpénz Mészáros Lőrinctől az Orbán családhoz: youtu.be/YQ4AM-fcsOI
Az, hogy nincs kint az utcán félmillió ember, mert egy analfabéta gázszerelő nevében lopják a pénzünket zsákszámra, egyedül a mi hibánk! Orbán nem alkalmas a konszolidációra. Nem Kádár, aki mindenáron nyugit akart. A Geci lételeme a harc és a konfliktus. Az állandóan riadóztatott ország egyszer csak el fog fáradni, különösen amikor már nem találnak értelmezhető bűnbakokat a gazdasági csődhöz - mert, ahogy elfogy az EU pénze, itt hamar vége lesz a jó világnak.
Ez nem úgy megy, hogy itt van, forgasd, gazdagodj, hanem visszajönnek és sorba állnak újra a közpénzért. És ez az igazi gáz.
menekült
@Jozefina: @Eladott Ország: Igen, az országtól ellopott pénz ügyesen átcsorog az 0rbán családhoz, hiszen 0rbán az, akinek az újgazdagok mindent köszönhetnek.
Itt van még egy adalék, hogy Alcsút, Felcsút, majd szép lassan egész Fejér megye hogy lesz az 0rbánéké.
"Az öt épületből, plusz egy kis víztoronyból álló, kívülről, az országútról szinte láthatatlan majorság amúgy régen Habsburg József nádoré volt, most papíron a miniszterelnök apjáé. Azonban néhány éve kiderült, hogy azt valójában Orbánék használják. Még durvább, hogy a majorságot 2011-ben 10 évre kibérelte M. Lőrinc. Ez egy színlelt szerződés volt, hiszen a birtokot minden jel szerint az O. család használta. M. ennek ellenére évi 15 milliót fizetett a miniszterelnök családjának- a semmiért.
A nyilvános cégadatokból amúgy látszik, hogy M. Lőrinc egyébként idén előre kifizette a hátralevő bérleti díjat és „távozott” – persze valójában eddig sem volt ott. Mindenesetre időközben megvette az Orbán-uradalom szomszédjában fekvő grandiózus golf klubot és a hozzá tartozó kastélyt. " 24.hu/kozelet/2019/07/22/hatvanpuszta-epitkezes-orban-gyozo-meszaros-lorinc/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.