„A Magyar Országgyűlés, látva a klímaváltozás és az ökológiai válság egyre súlyosbodó jeleit Magyarországon és az egész világon, kihirdeti a klímavészhelyzetet” – áll a Párbeszéd politikusának, Tordai Bencének a most benyújtott törvényjavaslatában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@reagens: Felelőtlen, kretén válasz amit adtál!
S még igazad sincs, ugyanis Magyarország minden évben pénzzé teszi a fel nem használt szén-dioxid-kibocsátási kvótáját, tehát közvetve nem kis mértékben hozzájárul a globális üvegházhatáshoz még akkor is, ha nulla gazdasága ezt nem indokolná!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@reagens: Tibikém, új nick, de a butaságod maradt...
Te meg sem próbálsz vitatkozni, te csak a szarbajusz pecást és a csúti dagadékot majmolod, s ahogyan őket nem érdekli az ország sorsa, nem veszik figyelembe a kutatók intelmeit, úgy te sem teszed!

Tibikém, ti maradtok majd a sz@rban, a gazdag európai országok tudnak majd védekezni a brutális felmelegedés ellen, de Magyarországnak esélye sem lesz rá, ott fogtok a saját levetekben megfőni ha képtelenek vagytok változtatni sorsotokon.
Tátott szájjal várjátok a sült galambot, ebben vagytok a jók, de az ingyen ebéd helyett megkapjátok a nagy lópikulát...
csak úgy....
@verőce21: lesz hisztid ,mikor a putridba bécsapott az liberális villám és az illibsi biztosító társaság szarik fizetni a cókmókod után... :)
verőce21
@csak úgy...: @csak húgy...: üldöznek a démonjaid?
reagens
@F_Viktor: Se érved se egy gondolat csak a zsigeri gyűlölet és a személyeskedés. Itt fejeztem be veled. Majd ha megtanultál viselkedni esetleg szóba állok veled. Most nem ütöd meg a minimumot.
F_Viktor
@Eladott Ország: Felesleges neki magyarázni, Tibike a két hét alatt míg nem volt, nem tanulással töltötte, hanem az új nicken gondolkodott :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.