Millennium Háza néven hamarosan újra megnyílik a Városliget legrégibb, 1885-ben emelt épülete. A Liget Budapest projekt részeként elkészült a volt Olof Palme Ház értékmentése, a házban egy, a Városliget aranykorát bemutató interaktív kiállítás, valamint egy Zsolnay kerámiákkal díszített kávéház is várja a látogatókat. Az eredeti főbejáratát visszanyerő épület előtt rózsakert és Zsolnay-kút várja majd a liget látogatóit.

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: reagens
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szegfue
@reagens: Ez a számok tükrében igaz... bár szerintem ez is egy kicsit "masszirozott" szám:) Elég régen történt, hogy a cégnél a főkönyvelő mindig napokra bezárkózott, amikor csinálta az éves beszámolókat, "masszirozom a számokat, most ne zavarjatok", hogy kellően szépek legyenek:)
verőce21
Róma sem lehetett meg a Colosseum nélkül!
Az Orbán-kormány és a fővárosi önkormányzat együttműködése a millenniumi építkezésekhez és városfejlesztésekhez hasonló nagyformátumú építéseket és közlekedési szerkezetátalakításokat hajt végre Budapesten. Előrevetítve, a világméretű sportjátékok megrendezésének lehetőségeit.
Ennek egyik eleme csak, a Városliget aranykorát bemutató kiállítás.
reagens
@szegfue: Elég nehéz úgy vitatkozni hogy a számokat is kétségbe vonod.
szegfue
@reagens: Magukat a számokat nem vonom kétségbe, hiszen ezeket a KSH leirta és közzétette!! A számokhoz "vezető útra" viszont elég kacskarinkós szerintem... u.is gyakorlatilag minden adatot a vállalkozók adnak meg, ezt összesiti a KSH. Egyébként én ezt egyáltalán nem vitaként fogtam fel, hanem beszélgetésként...
silber13
@reagens: A Lumpen, ingyenélő rétegbe szerintem és itt sokak szerint te is vastagon beletartozol. Nem dolgozol, amit itt me összekapirgálsz, az a béred.
reagens
@silber13: Nem minősítgetlek de van egy tippem ki és mi vagy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.