De a kerületi lap szerint várhatóak még tévedések, Nagy Károly hiába szembesítette állításával a kerületi újság munkatársát.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az az ország, ahol a miniszterelnök utasítására indítanak büntetőeljárásokat – akár cégekről, akár civil szervezetekről, akár magánszemélyekről van szó -, az egy rothadó pöcegödör. Moszkva külvárosa. Amit egyelőre még az különböztet meg Putyin virágzó rezsimjétől, hogy az érintetteket csak gazdaságilag teszik tönkre és nem a böriben törik meg. Attól még persze a rendőrautók hátsó üléseivel jó lesz vigyázni. A lényeg, hogy borongós, sötét kép ez egy elkártyázott országról, ahol putyini mintára, az állami szervek/hatóságok bunkósbotként funkcionálnak a politikai hatalom kezében, amelynek segítségével ellehetetlenítik, megsemmisítik politikai ellenfeleiket és bárkit, akiről úgy vélik, útjukban áll.
youtu.be/BHrwveyy4II

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.