A hivatalos tájékoztatás szerint még nem kezdtek bele, biztos csak véletlen tűnnek fel lépten nyomon a miniszterek a necces körzetekben a jelöltek mellett. De jön még Gyurcsányozós plakátkampány, és Orbán Viktor is felkötötte az országjáró túrabakancsát.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Mióta ismert lett, főleg a hetyepetye csuti. mint egy rosszindulatú vénasszony össze vissza kampányol, szeretve saját hangját! Már Hofi is karakírozta!!!
.
www.youtube.com/results?search_query=hofi+orb%C3%A1nr%C3%B3l
.
!!!
.
kereső
A fidess mikor nem kampányol? Hiszen 2002 óta folyamatos kampányüzemmódban van. 2010 óta meg nem a párt!!! kampányol, hanem a kormány- idén már 53 milliárdért. Demagógia: ezen a pénzen hány ritka csontbetegségben szenvedő gyerek injekcióját lehetne finanszirozni??? ( az ilyen betegségben szenvedő gyermekek száma 267- ebből a tb.??, mintegy 70 gyermek injecióját fizeti csak, mert drága!!!- drágább, mint egy gyermek élete, egészsége ugyi???- "nekünk a gyermmek az első!!")

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.