Leemeltek a számlájukról egy vitatott összeget, amelyet nem kellene megfizetniük, ha egyház lenne a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Két ember is tett valamit Viktorért! Szemben apjával, aki időnként jól elverte. Most itt a "hála" ideje. Beletapos mindkettőbe. Sorosba is Iványiba is. Mert úgy érzi megteheti. Majd számoljon el az égieknél! Mert azok majd rákérdeznek. Ennyit a keresztény/keresztyén erkölcséről.
szegfue
"közcélú tevékenységükre bármilyen támogatást igénybe" vesznek, az nem lehet egyház?! Akkor pl. a katolikus egyháznál a "perselypénzt" minek nevezzem? Netántán borravalónak, hálapénznek?! Ez bizony pontosan olyan, mint az SZJA 1%-os támogatása, csakhogy az idős emberek már nem aktiv dolgozók, ezért nincs SZJA-juk, amit felajánlhatnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.