Vádat emeltek egy ötvöskónyi férfi ellen, aki a Nagyatádi Járási Ügyészség szerint rendszeresen bántalmazta élettársát és 6 hónapos gyermeküket, és az idén tavasszal eltörte a csecsemő karját – tájékoztatta a Somogy Megyei Főügyészség csütörtökön az MTI-t.

Zavarta a sírás, eltörte csecsemője karját egy ötvöskónyi férfit
Fotó: Pixabay

Azt írták: az utóbbi eset áprilisban, Dalmandon történt. Az élettárs rábízta közös gyermeküket a férfira, aki

a csecsemő sírásától indulatba jött, a kisfiúnak a jobb karját megfeszítve eltörte a felkarcsontját.

A sérülést néhány nappal ezután a családsegítő vette észre a családnál tett látogatása során, s feljelentést tett a rendőrségen.

A vádlott 2016-tól élt együtt élettársával Ötvöskónyiban, közösen nevelték az asszony korábbi kapcsolatából származó három kiskorú, majd a 2018 novemberétől közös gyermeküket is. A férfi

rosszul viselte a csecsemő sírását, legkevesebb négyszer bántalmazta, amivel könnyű sérüléseket okozott neki.

Az anya ez ellen minden esetben tiltakozott, igyekezett védelmezni gyermeket, ilyenkor a vádlott őt is megütötte, előfordult, hogy a gyermeket az anyja karjában bántalmazta.

A 42 éves férfi letartóztatásban van, a Nagyatádi Járási Ügyészség minősített testi sértés, kapcsolati erőszak és kiskorú veszélyeztetése miatt emelt vádat ellene. A vádlott és élettársa által gondozott gyermekeket kiemelték a családból.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
@görbetükör:3 nap múlva vette észre a családsegítő...az anya miért nem? Miért tűrte hogy egy pici babát bántalmazzon? Miért nem kért segítséget? Értem én hogy félt a féregtől, de ha a gyerekekről van szó nincs veszélyesebb egy "anya tigrisnél".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reagens
@Dr plágium: :-)))))))))) Ó Mensch Meyer! :-)))))))))))))
Akik a saját gyerekeiket, unokáikat erőszakolták, vagy ölték meg! Szeretetből tették! :-)))))))))))) Ezt te el is hiszed?
Dr plágium
@görbetükör:3 nap múlva vette észre a családsegítő...az anya miért nem? Miért tűrte hogy egy pici babát bántalmazzon? Miért nem kért segítséget? Értem én hogy félt a féregtől, de ha a gyerekekről van szó nincs veszélyesebb egy "anya tigrisnél".
görbetükör
@Dr plágium: Szerinted hova fordulhatott volna, ki segített volna rajta? Te?
Ha elmegy a gyerekkel,utána megy a brutál férj. Te befogadtad volna?
Dr plágium
@görbetükör: A minimum az lett volna hogy elviszi a picit orvoshoz. A családsegítő rögtön elvitte az összes gyereket, tehát lett volna hová fordulni. Vannak anyaotthonok is, bizonyára rokonok, barátok is.
Kérdésedre: Idegeneket nem fogadok be, de rokont, barátot igen (volt már rá példa).
görbetükör
@Dr plágium: Nem voltunk még ilyen helyzetben. Biztos nem első alkalommal bántotta őket és biztos nem első alkalommal sírt a kicsi. Egy megfélemlített nő (akit talán annak idején az apja is vert) nem sokat tehet egy kisvárosban, vagy falun.
Én nem török pálcát felette. Aki nem tudja magát megvédeni, az kiszolgáltatott, azzal bármi lehet. :(
Dr plágium
@görbetükör: Én sem akarom elítélni, csak felmerül bennem hogy miért nem vitte orvoshoz a picit. Sajnálom de erre nem tudom elfogadni azt hogy félt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok