Az adótudatosság szintje javult Magyarországon – mondta Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ) konferenciáját megnyitó beszédében csütörtökön Budapesten.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Sikertörténet! Már csak Romániát és Bulgáriát kell legyőznünk és akkor a magyar melós zsebében marad a legkevesebb pénz az Unióban. Miután kitöröltük a látószervünket elhomályosító hálakönnyeket, nézzünk egy kicsit a szőnyeg alá. Azt biztosan nem kell külön magyarázni, hogy az adócsökkentések kormánya a multik és az újonnan zseniális üzletemberekké okosodott gázszerelők és pártkatonák zsebében hagyott jóval több pénzt. De mi van azokkal, akik kitermelik a nyereséget, akik a pénztárgép, a munkapad, a szalag mögött gürcölnek majd beállnak a boltban a sorba és fizetik a kenyeret, a sót, a húst, a villanyszámlát, a buszjegyet?
kolozsvaros.com/2018/12/02/sikertortenet-mar-csak-romaniat-es-bulgariat-kell-legyoznunk-es-akkor-a-magyar-melos-zsebeben-marad-a-legkevesebb-penz-az-unioban/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.