több ülés szélességben zúdul alá a csapadék a stadion nézőterén. Többen jelezték, hogy még szerencse, hogy nem voltak sokan, így nem okozott gondot az áradat - írta a 444.hu, a lap szintén közölt egy helyszínen készült videót

Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
A tetőfedőknek nem mondták meg hol a dísztribün, ezért ázik be sokfelé. Szerintem direkt a pohost akarták bosszantani.azé ázik be. Ha még víz álló is lenne az már extra teljesítmény lenne. Így szokás Umbuldáéknál
Szerintem a húsz ezresekkel is be lehetett volna sokkal jobban fedni a lelátót, vagy csak úgy zsebbe a nézőknek, vagy a zsindely helyett a gerendákra. Öt hat húszezres elég jól szigetel, és még a krimóban is jól jön.
Nessy
@Sámannus: Talán ha a tervekben szereplő jó minőségű anyaggal dolgoztak volna, és nem idehozott ukrán vendégmunkások. Viszont az anyagból valószinüleg legalább két 100 m2-s hétvégi házikó épült a velencei tó partján valakiknek! Természetesen jó minőségben!
Sámannus
@Nessy: Nem biztos, hogy az ukrán anyag rosszabb. Az én mesterem például a spanyol és olasz csempéket szidja. Persze az occót!. Amúgy ne tudd meg milyen komplikálttá vált az építkezés. A mestereknek minden praktikára szükségük van. Olyan új anyagokat használnak, és annyiféle gyártó van, hogy ihaj. most ha valaki bevásárol,valamiből és kifogy. vagy mással pótolja kész a balhé. Ha két szakma nem jól dolgozik össze akkor is . Tapasztalat híján mindenki hibázik. Itt az a baj, hogy azt csinyá a pohos amihez nem ért. Hiába a csókos sereg a nagy arc kevés egy sikeres projekthez.
csak úgy....
esik esö karikában ,orbán viktor kalapjára!
valahány csöpp esik rája ,valaki már vegye rája,hogy a
tökömnek a sok stadion,mikor alig él már a nemzet..
Nessy
@Sámannus: nem az anyagokra gondoltam az ukránokkal. Anyagban a legolcsóbbat használják, ha egyáltalán. Én az ukrán "mekkmesterekre" gondoltam. Vannak valóban szakmunkások, de sok közülük a magyarul sem tudó szakképzetlen dolgozó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.