Varju László az ügyészségi vád szerint megragadta az egyik köztévés biztonsági őr vádliját, egy másik lábát pedig úgy fogta meg, hogy az elesett, ezért garázdaság és súlyos testi sértés ellene a vád. A Parlament ugyanúgy kiadta ő a vádhatóságnak, mint a KDNP-s Aradszki Andrást.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Emlékszem, amikor a rendvédelmi dolgozók szerveztek tüntetést - jó sokan ott voltunk, szolidaritást vállaltunk velük -, az egyik tűzoltó úgy felhergelte magát, hogy, ha nem fogják vissza a társai, egyedül megrohamozza a Parlamentet.
Azóta eltelt sok év, gyülemlik a felháborodás, a fidesz sárba taposott mindent, ami az útjába került.
Ellenségnek tartja a magyarok több mint felét, és egyre erőteljesebben, nyíltabban lép fel ellenünk.
Tudjuk, hogy ez nem normális viselkedés, hogy mind bel-, mind külföldön érezhetően romlik a magyar állam megítélése.
Kádárt jobban tisztelték, és tisztelik ma is az emberek, nem csak itthon, mint a jelen miniszterelnökét.
Csak egy kérdésem van, még ha költői is, még ha sokak által, sokszor feltett is: Meddig még? A válaszhoz közmegegyezésre van szükség. Nem elég 100 ezer ember egy-két órás tüntetése. Több kell. Olyan összefogás, amely ki tudja követelni a kormány meghátrálását a demokráciánk teljes szétzúzásában. Rajtam nem fog múlni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.