Tiborcz- és Paár-közeli cégek adják-veszik, újítják fel a kastélyt, miközben dől a projektre az állami pénz és az adókedvezmény.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Érdekes véletlen, hogy mindig olyan projektekre jut sokmilliárdos közpénz támogatás, amiben orbán és pereputtya érdekelt. Szállodák, kempingek, borászatok, kastélyok...
De, hogy ne lógjon ki a lóláb, és persze a Shikari féle félkegyelműeknek is legyen hivatkozási alap az igazolásra, így nem azt mondják, hogy csak orbán vagy a nemzeti vejkó kaphat közpénzt, hanem eljátsszák, hogy bárkinek elérhető. Így fordul elő minden alkalommal az a tény, hogy ,,bárki" kap pár százezret, esetleg 1-2 milliót, miközben orbánék milliárdokat.
Ez is hazaárulás, közpénz rablás.
Yoda69
@Aki Én: Ezerrel megy az orszag lerablasa. Aztan majd 2022-ben hullanak a csontvazak, mint most az ellenzek altal elnyert budapesti keruletekben, amiket total szetlopott a fideSS maffia.
Eriksson
Akármerre nézek, mindenfelé építkezés, utak, hidak, sportlétesítmények épülnek. Épül szépül az ország. Ennyi befektetés mellett van mit lopni?
Na mindegy, ezentúl másként lesz. Nem épít, nem lop, no korrupció, no munkahely.
csak úgy....
@Eriksson: csak az éleslátásod és az a félelmetes logikád ne lenne.
látszik,hogy te "magyar vallású" vagy...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.