A kormány jövő év február-márciusban újabb gazdaságvédelmi akciótervvel segíti a magyar gazdaság szereplőit, ami egyebek között további adócsökkentést és adóadminisztráció-mérséklést jelent - közölte a pénzügyminiszter pénteken Debrecenben, a hajdú-bihari TOP 100 kiadvány bemutatóján.

Forrás: bankarmagazin.hu
Feltöltő: bankarmagazin.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Nem zörög a haraszt, ha nem fúj a szél, ill. azok védik meg a gazdaságot, akik adtak nekik egy frászt:
.
Azt írja az újság, hogy
.
(...) --- Magyarország lesz Európa Detroitja
.
merce.hu/2019/12/13/magyarorszag-lesz-europa-detroitja/
.
""" Na, de mi köze ennek Magyarországhoz?
.
Magyarország ipari termelésének nagyjából harmadát teszi ki a – jelentős arányban német tulajdonú – autóipar. Jelen vannak úgy az ismert autógyárak – pl. Mercedes, vagy az Audiként emlegetett Volkswagen-csoport – mint a beszállítók, melyekről a szakmai közönségen kívül nem sokan hallhattak – pl. a Dräxlmaier vagy a Brose. Utóbbiak gyakran a magyarországi autógyárak beszállítói, azonban nem egy esetben külföldi üzemeket is kiszolgálnak egy-egy specifikus termékkel, mint a hajtásrendszerek különböző perifériái, ülésrendszerek, stb.""" (..)
.
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.