Vigasztalhatatlan H. Annamária, a tragikus sorsú szombathelyi gyerekek édesanyja.

Ancsa lányom könnyek között vádolja magát a gyerekek halála miatt. Féltem őt, hiszen hiába próbálom vigasztalni, állandóan csak sír, magát okolja a történtek miatt

– mondta a Blikknek Margit mama.

Én sem tudok aludni a tragédia óta, a 86 éves dédimamával hajnalig virrasztunk, utána is csak bólogatunk. A gyilkos vejem nemcsak a gyerekeim életét vette el, hanem a miénket is 

– tette hozzá.

Lénát, a kisunokát azzal a feltétellel engedték ki a győri kórházból, hogy pszichológushoz kell vinni, de úgy véli, az édesanyjára, Ancsára is ráfér a szakember segítsége.

Magát okolja a történtek miatt a meggyilkolt gyerekek édesanyja

A Blikk megtudta: mielőtt egy elítélt feltételesen szabadlábra kerül, a bv-bíró elolvassa a szakemberek véleményét, a pszichológustól az elítélt nevelőtisztjéig. H. Gáborral kapcsolatban a fegyház határozottan kérte, ne engedjék szabadon. A bíróság a javaslat ellenére szabadlábra helyezte a férfit. Ennek eredményét ismerjük:

a Győrben munkásszálláson élő apa a legelső láthatás alkalmával gyermekei közül a két nagyobbat, Liliánát és Márkot megfojtotta, majd felakasztotta magát.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(blikk.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Borzasztó tragédia, de valóban, első helyen én is az anyát okolom! Aztán jönnek a többiek? bírók, szakértők, gyámügy... Sajnos, hosszú a sor, és nem utolsó sorban ott van az idióta törvény is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.