A polgármester nyilvánosságra hozta az előző józsefvárosi vezetés és a kerületi lap egyeztetéseit, a NAIH szerint ezt nem jól tette.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez már a Polt szintje

„A VIII. kerületi önkormányzatnál megvalósult adatkezelések miatt is vizsgálatot indított, Péterfalvi Attila a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnöke.”

A derék adatbuci azon akadt ki, hogy „a polgármester, Pikó András nyilvánosságra hozta a Józsefváros Újság volt főszerkesztője és más önkormányzati tisztségviselők korábbi hivatalos e-mailjeinek tartalmát.”!
Mi van? A cég eszközein, a cég e-mail fiókjain és a cég hivatalos levelezései!!
Ez felér egy olyan mondattal, hogy: a zsebembe turkáló és a pénztárcámat onnan kiemelő zsebtolvaj kezéből kiveszem azt, akkor atrocitást követek el! =))
szaboria1
Péterfalvi is már rég eladta a lelkét ezért a pozícióért. Milyen érdekes, hogy a bizonyításért amit ugye a Kocsis tagadott az igaz és ezért büntetni kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.