Hazaáruló-e, aki nemzetközi mérkőzéseken nem a magyar csapatnak szurkol? A kérdésnek normális üzemmenetben nem lenne értelme: magyarok vagyunk, vagy mi a szösz? A fülkeforradalom hajnalán, amikor dolgos népünk az örök és megbonthatatlan Orbán Viktor bölcs iránymutatásával oxigénmaszk nélkül hágott fel a csúcsra, és ott, messze fenn, a korábban elérhetetlennek tűnő magasságokban, közös megegyezéssel létrehozta a Nemzeti Együttműködés Rendszerét, azt mondta a futballt kedvelő miniszterelnök a magyar labdarúgó válogatottról, hogy most végre szerethető csapatunk van. Ez volt az eredendő bűn, innen datálódik minden. Korábban is szerethető csapataink voltak. Hiába, hogy Kádár János volt az első titkár, 1986-ban kijutott a válogatottunk a világbajnokságra – mindezidáig utoljára. Lehet azt mondani, hogy Kádár János és rendszere akkortájt már a végét járta, de ezt még nem tudta senki, úgyhogy Kádár csapata is a miénk volt. Sőt – és most kéretik egy nagyon nagy levegőt venni –, az Aranycsapat...

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az alig 40 ezer lakosú Lichtenstein, a Föld 6. legkisebb állama, leckét adott az orbáni rettenetnek, mégpedig úgy, hogy az utolsó 15 percben emberhátrányban játszottak. A svájci másodosztályban játszó FC Vaduztól frankón kikaptak 2-0-ra. Ezzel a sikerrel 2015 után először van ott az Európa-Liga harmadik körében a Vaduz. Ennyi volt a magyar csodacsapatnak, elbúcsúztak Európától. Tényleg, látta a vaduzi vereséget a Nagyfőnök? Élőben. Nem? Mire olyan nagyon finnyás, hogy csak világbajnoki és Bajnokok Ligája döntőkre röpköd el? Oda is hiába, mert a nagy szakértő a pénzünkön kívül semmit nem tud hozzátenni a magyar focihoz. Pedig ő aztán mindenhez (is) ért. …és akkor rajtunk röhög a világ, főleg Európa, mert azért azt az Unióban is tudják, hogy a magyar korrupció, a lopás, csalás része a labdarúgás is. Ami azért van, hogy kivegyék belőle a lehető legtöbb milliárdot maguknak a csókosok. Egyre inkább látszik, hogy a sport csak ürügy, mert mi történt az elmúlt években? Az orbáni időszak legnagyobb galádsága, ami itt foci címén történik. És ezt a keresztény álszent maffiát nem az emberek, nem ellenzék és civilek árulják el Európában, hanem éppen ezek a talptól fejig állami milliókkal felékszerezett labdarúgók a vezetőikkel és a miniszterelnökkel együtt. Még arra is gondoltam, mi lenne velünk, ha valami csoda folytán olyan szintű lenne a labdarúgásunk, mint az angoloké. Aztán rájöttem: 1. Munka nélkül ez nem fordulhat elő. 2. Akkor máshonnan lopnának a maffiózók. 3. Különben pedig semmire nem mennénk vele, ha közben hárommillió ember éhezne. 4. Magyarország (foci)jövőjére csak Orbán Viktor kiállítása után lenne remény. Az önök véleménye?
advocat
Ezek a milliókért semmittevők? Pénzmosás az egész! Mert a nagy pénz ezeken a csapatokon megy át. És magyar foci? Talán 1966-ig még volt valami, de utána jöttek a csehszlovákok, majd a többiek. Akkor Viktor szerint én hazaáruló vagyok? Indok?
kokopelli
@advocat: Addig ameddig egy országfő megjelenéseivel,tetteivel és felesleges hozzászólásaival beleártja
magát a fociba,ill. törvényeket gyártat annak financírozására,addig nem lesz foci! Jópofáskodik a játékosok-
kal és a sportvezetőkkel,holott azok nem neki tartoznak "beszámolással"! Őrá passzol a régi közmondás:
"Én nem lehetek mindenhol jelen,de igaz az is, hogy ahol én megfordulok ott nem történik semmi!" Régen úgy
mondták a hasonló észkombájnokra hogy " Doktor Fontos"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.