Úgy volt, hogy már biztos az üzlet az MVM-mel, de kiderült, hogy az árban még nem állapodtak meg.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
No de hol is lenne itt az az ellentmondás?

Azon kívül, hogy egyikről se állítható, hogy az igazmondást a hibái között lehetne említeni, az ő olvasatukban a két dolog együttes megléte nem zárható ki

Hogy a mentalitásukról és a pofátlanságukról ne is tegyünk említést.
Mi is történ? A derék index.hu számol be róla, hogy „Tóth Bertalan, az MSZP elnöke ellentmondást vett észre az idei első kormányinfón Orbán Viktornak a Mátrai Erőmű Zrt. erőművel kapcsolatos kijelentésében.”. Nos azt hogy Orbán hazudik az sem általában sem pedig ezen sajtáj vonatkozásban semmi különös . Ez nála standard. Őfenesége azon hazugságára mutatnak rá, hogy azt mondta „nemzetközi vagyonbecslő céget kértek fel az ügylet felmérésére, és ha lezárult, akkor ennek eredményét nyilvánosságra is hozzák.”, miközben az üzletet lebonyolító MVM Magyar Villamos Művek Zrt és a OPUS GLOBAL Befektetési Alapkezelő Zrt. a Mátrai Erőmű Zrt. 72,66%-os tulajdonrésze eladásról „Adásvételi megállapodást írt alá ”!!
Nos az valóban – mármint egy normális országban – fura lenne, hogy a megállapodást azt megelőzően kötik meg, hogy a tárgyát felmérjék. Azonban ne feledjük, hogy ez itt egy unortodox illiberális demokrácia. Itt másképp mennek a dolgok. A felmérés csupán egy parasztvakítás, meg jó alkalom arra, hogy egy másik NER-társ is gennyesre keresse magát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.