A Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár úgy véli, jó, hogy az interjú nem az októberi választások előtt készült, mert akkor még nagyobb vereséget szenved a Fidesz.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Miért, mit gondol miért nem engedte a nemzeti-beteg a vitát? Pontosan tudják, hogy sokkal nagyobbat buktak volna.
RonaGyuri
Ugyan már ez csak az írói munkássága egy része! =))
Nessy
Igaza van Fürjesnek! Gondolja a fidesz, hogy ez rá nézve dicséretes volt? Tévedni emberi dolog, mondá a sünmalac! Lehet, hogy a hívek jól mulattak, de az már őket minősíti.
tudode
Érthetetlen, pofátlanság az, hogy őfőméltósága GONDNOKSÁGA ALÁ HELYEZTE Budapestet, hasonlóan ahhoz, ahogy saját fia borját Varga Mihály nemzethy főkönyvelőjét
.
----- Elfogadták Orbán álmát, a rendeleti költségvetést
.
24.hu/fn/gazdasag/2016/03/23/elfogadtak-orban-almat-a-rendeleti-koltsegvetest/
.

.
Majd elválik, hogy Fürjes, valami Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár milyen módon lesz képes őfőméltósága szája íze szerint eleget tenni ennek a SS feladatának, mivel két gazda szolgálata még barba trükkel sem lehet szolgálni. akinek az életútját még a Wikipédia sem képes láttatni, hogy egyáltalán kicsoda, micsoda fia borja!
--------------------------
.
Alig alszik őfélesége, de azt irja az újság, hogy 885.000 álma volt/van:
.
www.google.com/search?q=Orb%C3%A1n+%C3%A1lma&oq=Orb%C3%A1n+%C3%A1lma&aqs=chrome..69i57j35i39j69i61l2.5635j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.