A vasárnap hajnalban Veszprémben elkövetett bűncselekmény nemcsak az áldozatok és a veszprémi sportszeretők elleni támadást jelent, hanem ez Magyarország nyugalma, a polgárok biztonsága elleni támadás is volt - mondta Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter sajtótájékoztatón vasárnap este Veszprémben.

Forrás: ma.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
Ez gyilkosság volt, nem tragédia!!!!
Ki adta alájuk a lovat??????????
nyirtass
Drazsékám! ezt az általad védett fajodnak köszönheted!, nem hogy összeszednéd őket és beköltöztetnéd őket a sajád családtagjaid mellé!!!- de te se költözz el otthonról!!
dorzse84
Ez a Drasi már minden volt, csak akasztott ember nem. Nem volt pénzügyminiszternek, és most -szerintem- nem jó igazságügyi és rendészeti miniszternek sem. Vajon mivel tartja sakkban Gyurcsányt, hogy nem lehet kitenni a szűrét a kormányból?!
dorzse84
Amúgy meg milyen nyugalom van itt? Hol bankot rabolnak, hogy meg rendőrökre támadnak a kátrányos helyzetűek?! Ez hol él? Tán a Holdon?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.