"A bűnelkövetést befolyásoló tényezőkről beszélni nem ördögtől való" A bűnmegelőzés érdekében őszintén kell beszélni a kriminalitást befolyásoló valamennyi releváns tényezőről - véli az igazságügyi és rendészeti miniszter. Ez szerinte nem ördögtől való, azt viszont Draskovics Tibor elfogadhatatlannak tartja, hogy egy társadalmi csoportot bűnösként nevezzenek meg.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: nanena
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ugyeugye
@Evikati: nekem most telt be a pohár. komolyan elegem van.
Evikati
@ugyeugye: Nekem már régen betelt a pohár! Inkább a tehetelen düh az amivel nem tudok mit kezdeni:-(
maxentius
@nanena: Drazsé - a neje meg netán Praliné, (bocsi, ezt talán nem kellett volna) - szövege nekem meglehetősen zavarosnak tűnik, vagy ennyire padlóra küldött az exvárosomban történt gyilkosság?
Adalék a nevekhez: ahol most lakom, ott a vezető családnevek a Csonnó és a Jónás: Na képzeljétek a következő ordítást. A rák egyen meg (Csonnó) Kevin, maraggyá máááá. Meg a másik: Menny visszaja zanyádba (Jónás) Patrik, te szarosszájú....és a legjobb: Armandó, végigfostad a lábacccárát, na csak érgyünk haza.
maxentius
Ezt lefelejtettem: egyes jogászok már használják, - és akad bíróság amelyik be is veszi? - a szórakozási és az unatkozási bűnözés fogalmát!!! ....és az összes, cigányok által elkövetett bűnökért a magyarság a felelős, mert nem tud nekik biztosítani megfelelő (!!!) munkát. Az ügyvezető igazgatóit meg csak hosszas gyakorlás után tudnák ellátni. Ezért aztán direktori munka nélkül valamivel agyon kell ütni az időt, - meg a nyugdíjast, - tehát szórakozásból bűnözik, s miután ilyesmi sincs naponta, unalomból lenyúl a Tesco-ban ezt-azt.
kir
Nekem hiányzik egy "is" a címből: Eddig _is_ képmutatók voltunk
Robot
@kir: Az őszinte így lenne:
Draskovics Tibor: Maradunk képmutatók
Ugyanúgy nem foglalnak a cigányság dolgaival, mint a nagy büdös vízfejű ellátórendszer átalakításával. De nem csak ők, a Fidesz sem tette soha, sőt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.