Nem havonta, hanem évente keres 2,1 millió forintot ingatlankiadásból.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Ez az egész VAGYON NYILATKOZÁS köszönőviszonyban sincs, hasonlóan az ország gazdasági helyzetéhez.
.
Akkor, amikor akármelyik néhai koldus kifelejthet egymilliárdot a vagyonnyilatkozatából, miközben őfélesége NAV-ja félre kukkol:
.
---- Mészáros Lőrinc egymilliárdot felejtett el beírni a vagyonnyilatkozatába
.
index.hu/gazdasag/2014/12/10/meszaros_lorinc_egymilliardot_felejtett_el_beirni_a_vagyonnyilatkozataba/
.
Morbid vicc az egész, hasonló ahhoz, amikor sorozták a hazafit, aztán be volt kötve a legnemesebb szerve!
.
Megkérdezték tőle: hát veled mi történt? Jelentem alásan megharapta az asszony!
.
Bizottság vitatkozott: BEVEGYÜK, NE VEGYÜK BE!
.
Megszólal a sérült: VEGYÉK MÁR BE KÉREM, CSAK MEG NE HARAPJÁK!
.
((( De ezekhez, az "úrnak" csúfolt valakikhez egyre keveseknek van gusztusa! ))))
fahrenheit451
Fehér hetero kereszténynek jelölte be magát nő létére.
De ezt már Niedermüller is megmondta: Egy fehér, keresztény, hetero rémisztő képződmény, néha nő.
fahrenheit451
Dől a lé, mi, Lola?
(nem az a baj, hogy sok pénzt keresel, te beteg kurva, hanem az, hogy geci vagy!)

Ezek tényleg nem értik a kereszténység lényegét (sem).
Aki nem tudja, tanítja, mi?
Meg anyád!

(lehet, hogy mégis részletezem, hogy pusztul el - ez a pénzért adható-vehető - világ tűz által, hogy egy kicsit átjöjjön az érzés)
simmering73
Ennyi ésszel, amennyivel a sors megáldotta, nem is csodálkozom.
Eladott Ország
"Kedves Novák Katalin néni! Múltkor láttam a tévében, milyen nagyon vidámnak tetszik lenni, úgy tetszett ottan ülni a kamera előtt, mint a jóllakott tyúk. Ezt az apu szokta mondani. Mekkora szerencse, hogy elégedettnek tetszik lenni, hiszen a Novák Katalin néni nagyasszony, az Orbán nagyúr kiválasztott munkatársa. A magyar családok istennője. Olvastam, hogy a Novák Katalin néninek van három gyermeke, biztos így is van, hiszen az ilyen fontos asszonyok nem szoktak hazudni. Bizonyára papírja is van róla, nem csak úgy találta őket. . Kedves Novák Katalin néni! Mi kapunk családi pótlékot. Kettőnkre huszonhatezer-kilencszáz forintot. Ezer éve ennyit. A néni mit szokott csinálni ennyi sok pénzzel? Mi ebből eszünk egészen tíz napig. Ha eljönnek hozzánk, elmondom, miért utálom a legjobban az Orbán Viktort. Ide a faluba nehogy merjen stadiont építeni. Megmondom miért. Mert annak az árából mi a tesómmal kaphatnánk bicót, lenne szép ruhánk, sok könyvünk, kifesthetnénk a szobát, a konyhát. Elutazhatnánk a tengerhez, nem mennénk egészen Afrikáig. Sőt, a tesóm járhatna zongorázni és nyelvet tanulni, mert az apuék ki tudnák fizetni. Én megelégednék egy újszülöttel. Dehogy baba! Egy picike oroszlánnal, mert, ha Katalin néniék jobban támogatnának bennünket, akkor lehetnék dzsungel vadász. Még lenne egy kérésem: legyenek szívesek elhozni a gyerekeiket is, nem esszük meg egyiket sem, elviszem őket a falusi medencénkhez. Kerti kád. A legjobban összebarátkozni szeretnénk a családjaikkal, ha nem megy, akkor csak haverkodni, ha már nem vagyunk rokonok. Így talán jut az apukámnak egy jó kis trafik, egy frankó teherautó, amivel fuvarozhatna. Az anyukám szívesen lenne a kertészet tulajdonosa, kommunikációs főnöke. Nekünk pedig aranyóra láncostul kell, ezt az apukám ajánlotta, mert hogy ebben minden benne van. Köszönöm szépen, Novák Katalin néni. Szüljünk egy szebb világot!"
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/04/csal%C3%A1dj%C3%B31.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.