Családi veszekedésről kaptak bejelentést a rendőrök, mire kiértek a 7 és 9 éves gyerek, valamint az apjuk halott volt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Merthogy ez nem az az EU-fória, amely az ügydöntő népszavazással is megtámogatott csatlakozásunk éjjelén uralkodott el az országban. Nem a tűzijátékos, lovashuszáros, gólyalábas, Örömódás, időkerekes, medgyessypéteres banzáj. A lovashuszárok helyett a lóvátevős huszárvágások hasítanak. Az Örömóda helyett pedig az Alapjogokért Központ egykori és jelenlegi örömóda obeliszkjeinek kacér danáját hallgatjuk. Az időkerék elhagyatva rohad, Medgyessy is… köszöni, elvan! A mai eufória a hermetikusan körülzárt fidesz-vezér hagymázas víziónak és az érdekkörébe tartozó ál- és valódi értelmiségiek éretlen megnyilatkozásainak szól. Mindenki, akit a Legfőbb Jóakarat pozícióba segít, pénzhez kiemel, valamiért kötelességének érzi, hogy valami egetverő baromság kimondásával bizonyítsa totális alkalmasságát az országló elmebaj istápolására. Ahogy a népnyelv fogalmaz: a szar is mindjárt lekvárnak képzeli magát, ha polcra rakják fel. Volt már ilyen. A népvezér tudta mit akar, és ő sem ismert – nemhogy gátlásokat – de határokat sem. Tudott ígérni, reményt kelteni a kilátástalanságban, meg tudta lovagolni a keményen dolgozó kisemberek boldogulni akarását, becsvágyát, ősi ösztöneit, idegenek iránti averzióját. Neki Németország volt az első. Csak az NSDAP! (a náci párt), – a többi mars a levesbe! Csak engem kell követnetek, és a haza maga lesz a Kánaán! – szónokolta. A fasizmus gyalázatos bűnei nem voltak annyira ismeretlenek a lakosság körében, mint azt sokan láttatni szeretnék. De a kognitív disszonancia feloldására készen kapták a recepteket a napi 24 órában teljes erőbedobással működő náci propagandagépezettől. A végkifejlet közismert. Az eufória kámforrá vált. A bukás után példátlan öngyilkossági hullám söpört végig a romokban fuldokló országon. Sokan családostól választották a nemlétet. Pontos adatok nem lelhetők fel, de feltehetőleg tízezernél többen nem bírták túlélni, hogy minden egész eltörött, minden eszme – amit gondosan beléjük sulykoltak – összeomlott.
Borsodi
Még csak most kezdődik,de az embereknek van megtakarításuk tartalékuk,elvégre dübörgött a gazdaság már megelőztük magunkat is .Álomból rossz ébredés lesz!
www.youtube.com/watch?v=AMurq2mHGDo

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.