246 elfogás történt az országban február 13-án.

Az Országos Rendőr-főkapitányság közleménye szerint Magyarország területén 2020. február 13-án 0 és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 40 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 2 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 3 személy vesztette életét 9 súlyos és 29 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 246 személyt fogott el, közülük 61 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján,113 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 246 személyt állítottak elő, köztük 145 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 4 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 95 esetben történt.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 87 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, 80 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Hazánk területén 12 fő határsértőt fogtak el a rendőrök és a katonák, további 2 személy ellen közokirat-hamisítás, 2 személy ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.