Megtörten, bűnbánóan beszélt.

Vallott a férfi, aki két ember halálát okozta egy autóbalesetben: „Éjszakáim nemigen vannak”

Megtörten nyilatkozott a Tényeknek az a férfi, aki két ember halálát okozta Csóton, miután előzésbe kezdett, amelynek során frontálisan belerohant egy szemből, szabályosan érkező autóba.

Éjszakáim nemigen vannak. Nyugtató éjjel-nappal, éjjel erősebb, nappal gyengébb

– ezt mondta a férfi arról, hogyan él most.

A férfi a záróvonalon előzött, így csapódott frontálisan a szemből, szabályosan érkező autóba, amiben halálra égtek az utasok. Az egyik áldozat 17, a másik 33 éves volt.

A balesetet okozó férfi is megsérült a balesetben, de lábra tudott állni: ő is odament oltani a lángokat a kocsihoz, de addigra késő volt.

Másodjára tudtam a biztosító szeget kihúzni, nagy nehezen felrázni a palackot és elkezdeni az oltást. Ekkor rohant oda valaki, hogy kivegye a palackot a kezemből, majd félrekísértek

– mondta a baleset utáni percekről a férfi.

Forrás: Blikk

Illusztráció: Pixabay

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Neki nincsenek éjszakái.
A vétlen két áldozatnak és családtagjaiknak már igazán nappalaik sem. Hiszen a záróvonal csak egy festékcsík, nem betonból van. Ő meg sietett.
Horizont
Ez minimális büntetés. Ne is legyen soha egy nyugodt pillanata se, szenvedjen mint a kutya aki 10-et kölykezett, ne legyen se öröme, se boldogsága soha többé. Vezekeljen élete végéig. És még ez is kevés. Csak ezért jó, hogy túlélte.
Bármelyikünk ülhetett volna a családjával abban az autóban és akkor jön egy ilyen rohadék aki rohan nem tartja be a kreszt. És még kesereg is...magán.
Clavigo
@Horizont: @namihami: m.ricsike is sietett,,talán éppen kesereg is... Ott is ketten haltak meg...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.