A katolikus püspöki kar hírportálján azóta se jelent meg más tudósítás ezernél is több pedagógus kiállásáról. Múlt pénteken nagyjából minden nagyobb hírportálon vezető anyag volt, hogy több tucat egyházi iskolából több száz - időközben 1200-nál is több - tanár írt alá közös nyilatkozatot az új Nemzeti alaptantervről. Az állásfoglalástól már annak nyilvánosságra kerülése előtt elhatárolódott a katolikus és a református egyház vezetése, hosszan reagált rá az Emmi is, míg a Vasárnap.hu például egymás után szólaltatta meg a piarista rendhez kötődő tekintélyes embereket, hogy ítéljék el a rend gimnáziumából indult kezdeményezést (lásd ebben az összefoglalóban).

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
B+, legalább másokat ne fikázzatok igazodás miatt

A derék 444.hu nekiment a Magyar Kurírnak

Ahogy azt mondani szokás: okkal és joggal, bár nem pont tőlük. Pontosabban az egy szem Népszaván kívül senkinek sincs meg az erkölcsi joga beszólni más portáloknak az IGAZODÁS miatt.
A portál azt kifogásolta, hogy „A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia portálja, a legfontosabb katolikus hírforrásnak számító Magyar Kurír szerkesztőségében sem gondolták ezt másképp, amikor péntek délelőtt közzétették Közel ezer egyházi pedagógus aláírásával jelent meg állásfoglalás az oktatás mai helyzetéről című cikküket.
De estére az egészet törölték.”
Nos ez egy sajnálatos dolog, s szóvá is lehet tenni, azonban nem azoknak, köztük a 444.hu is, akiknek nem volt bátorsága még arra sem, hogy a Magyar Közlönyben megjelent határozatot közreadják:
„A professzori cím használatára is feljogosító egyetemi tanárrá nevezte ki Áder János államfő a Fidesz korábbi országgyűlési és európai parlamenti képviselőjét, Pelczné Gáll Ildikót”!
Aminek külön pikantériát ad a tény, hogy:
„Pelczné Gáll Ildikó neve egyáltalán nem szerepel a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság (MAB) adatbázisában ”,
„a fideszes Pelczné Gáll Ildikót Áder János annak ellenére nevezte ki egyetemi tanárnak, hogy pályázatát a magyar felsőoktatás legfőbb minőségbiztosítási szerve, a MAB nem támogatta.”,
„nem rendelkezik az elírt tudományos fokozattal”, ami nem véletlen lévén érdemi tudományos tevékenységet sem lehet nála kimutatni! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.