Átvilágította a városi cégeket a Hódmezővásárhelyi Polgármesteri Hivatal, amelynek eredményéről a Polgármesteri Hivatal gyorshír szolgálata Facebook oldalán két hírben számolt be. HIRDETÉS Eszerint a Hódmezővásárhelyi Működtető és Szolgáltató Nonprofit Zrt. (HMSZ) egy volt dolgozója 2,9 millió forintos áron jutott a szervezet luxusterepjárójához, s most 6,5 millió forintért árulja. Az autó minőségét mutatja, hogy a Land Rover terepjárót a gyártó honlapján a következő szövegel hirdeti. „A világ legfényűzőbb szabadidőjárműve a kifinomultság, az eredendő terepalkalmasság és ihletett formaterv kiemelkedő szintjét kínálja, a kategóriából kiemelkedő technológiai fejlettség mellett.” Az önkormányzat az ügy kapcsán felteszi a kérdést, annak a HMSZ-nek, amely 2017-2019 között 300 millió forint veszteséget termelt, vajon miért kellett luxusautókat vásárolni, illetve közli, hogy az ügyben feljelentést kívánnak tenni. Az átvilágítás másik eredménye, hogy kiderült, az előző években...

Forrás: magyarhang.org
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Hiába no. Ami fontos, az fontos.
Nem lehet véletlen, hogy pont a vadászathoz jön jól egy Land Rover és az éjjel látó. Lázár János kedven hobbija a vadászat.
CsipkeRózsa
Ne "kívánjon" feljelentést tenni, jelentse fel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.