Mosonmagyaróvárnál az M1-es sztrádán baleset történt.

Az Útinform hétfő reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Az M1-es autópályán, Hegyeshalom irányába, Mosonmagyaróvár térségében baleset történt. A 157-es km-nél jelenleg áll a forgalom. Aki teheti, a 142-es km-nél, a lébényi csomópontban térjen le az autópályáról! Visszatérni a 160-as km-nél, Mosonmagyaróvárnál lehet.

- Folyamatosan erősödik a forgalom a Budapest környéki bevezető utakon. Jelentősen lelassult a közlekedés az M0-s autóúton, az M1-es autópálya felé. A szigetszentmiklósi és az M51-es autóúti csomópont között telítettek a sávok és erős lassulás tapasztalható. Lassú az előrejutás az M1-M7 közös bevezető szakaszán, de az M3-as autópálya bevezető szakaszán Mogyoród térségében is torlódik a forgalom, majd az M0-s autóúttól befelé. Erős a járműmozgás a 10-es főúton a solymári körforgalomtól, valamint az 51-es főúton Dunaharasztinál.

- Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a bicskei szakaszon, a 28-as és a 31-es km között burkolatfelújítás miatt a leálló sávot lezárták, a forgalom két szűkített sávon halad. Napközben a javítási munkák ideje alatt a külső sávot is lezárják, ami gyakran okoz torlódást.

Magasságkorlátozás

Pest megyében, a Csepel és Ráckeve közötti összekötőúton a 8-as km-nél, az M0-s autóúti híd alatt 3,8 m-es magasságkorlátozást vezettek be. Napközben, alkalmanként a fél útpályát is lezárhatják, a forgalmat pedig jelzőőrök irányítják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.