A magyar állampolgárok Magyarország területén hatályos, lejáró hivatalos okmányai a kormány által kihirdetett veszélyhelyzet megszűnését követő 15 napig érvényesek. Az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről szóló 41/2020. (III. 11.) Korm. rendelet hatályba lépését, azaz 2020. március 12-t követően lejáró okmányok érvényesek maradnak. A rendelkezés a magyar állampolgárok Magyarország területén hatályos hivatalos okmányaira (személyi igazolvány, jogosítvány, lakcímkártya) vonatkozik. Azonban a járműigazgatási ügyekre- átírás, forgalomba helyezés- nem vonatkozik Az ügyfeleknek jelen pillanatban eleget kell tenni a jogszabályban meghatározott kötelezettségeiknek. A fenti információkat a kormány hivatal online ügyintézői adják holott TÉVESEN. A valóság az, hogy gépjárműügyeket...

Forrás: kisalfold.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
A magyar állampolgárok Magyarország területén hatályos, lejáró hivatalos okmányai a kormány által kihirdetett veszélyhelyzet megszűnését követő 15 napig érvényesek. Az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről szóló 41/2020. (III. 11.) Korm. rendelet hatályba lépését, azaz 2020. március 12-t követően lejáró okmányok érvényesek maradnak. A rendelkezés a magyar állampolgárok Magyarország területén hatályos hivatalos okmányaira (személyi igazolvány, jogosítvány, lakcímkártya) vonatkozik. Azonban a járműigazgatási ügyekre- átírás, forgalomba helyezés- nem vonatkozik Az ügyfeleknek jelen pillanatban eleget kell tenni a jogszabályban meghatározott kötelezettségeiknek. A fenti információkat a kormány hivatal online ügyintézői adják holott TÉVESEN. A valóság az, hogy gépjárműügyeket egyáltalán nem lehet intézni a törvény által megadott határidőn belül. Az autószervizek alig vannak nyitva és a legtöbbjük szünetelteti a vizsgabázisaikat ami azt jelenti, hogy nincs se múszaki vizsga, se eredetiség vizsga. A kormány nem ártana ha nem terjesztené tovább a maradj otthon kampányát, mivel eleve miféle badarság az, hogy maradj otthon, de azért intézned kell az ügyeidet különben megbüntetünk. Még akkor is ha nem büntetnek. Ki kellett volna már régen jelenteni egyértelműen, hogy mostantól minden hivatalos ügyet szüneteltetünk és arra az időre felmentést adunk állampolgárainknak. Ez lett volna az ésszerű és bnem az össze-vissza hadoválás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.