A Veszprémhez közeli Enyingen megy tovább az élet. A hírekkel ellentétben az emberek élik hétköznapjaikat. Semmi sem változott. Vagy mégis? A cigányvajda és rokonsága épp elhagyni készült a családi házat, amikor találkozott a STOP riporterével. A polgármester elmondta, hogy még iskolaigazgató korából ismerte az egyik feltételezett tettest, Sztojka Ivánt.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
"Néhány cigány elment mulatni és rosszul végződött az este, amit szívből elítélek... Most mindenki fel van háborodva! De kérdezem én: mi volt, amikor egy magyar áramot vezetett a kerítésébe és megölt egy cigányt?! Uborkát lopott egy cigány és egy magyar megölte. Ki ítélte el?! Senki!" A cigányvajda elítéli a bűn minden formáját, de kétli, hogy csak cigányok a bűncselekmények elkövetői. "Kik voltak Simon Tibor gyilkosai?! És mit tudtunk róluk?! Tocsik Márta a maga millióival... ez is cigánybűnözés?!"

Na ezek télleg jobb, ha elbujdokolnak!
nanena
Fogalmuk sincs arról, mi a bűn. Így annak elkövetését természetesnek tartják. És ez egy cigány vetzető, akinek elvileg erkölcsi példát és útmutatást kellene adnia a többi cigánynak.
ugyeugye
@nanena: na ezért nem bízok én abban, h valami történni fog abban a bizonyos beilleszkedés ügyben...
Evikati
"rosszul végződött az este..." Igen, egy fiatal, ártatlan ember meghalt, mert esélyt sem adtak neki gyilkosai. A bíróság ítélkezik majd, de mi csak véleményünket mondhatjuk el (nem hiszem, hogy ez az itt hozzászólók közül bárkit is érdekelne). Nagyon sajnálom, hogy nincs visszatartó erő, büntetés (kivégzés) mert az utóbbi időben szinte provokálnak az aljasságaikkal bizonyos emberek. Bűnözésből élik luxus életüket (a hatóságok tudtával), rettegésben tartanak embereket, és ez nem elég nekik. Ölnek, rabolnak, megfélemlítenek, nem dolgoznak, nem adóznak. Élősködő férgek! Függetlenül a bőrszínüktől, soha nem engedném őket a napvilágra!!!
nyirtass
@zkalanyos: Igen csak szégyen lenne ránk nézve, ha minket a szerbeknek kéne megvédeni.
Ami pedig Arkant illeti tartok tőle, hogy csak mitosz a cigányok megfélemlítésére.
Bár, ha tényleg ide jönnének akkor sem tiltakoznék ellene, de azért azt mégsem tartom "egészségesnek" hogy rájuk hagyatkozzunk.
Az "uborka tolvajt illetően", hát így jár aki lopni megy a más földjére című tananyag. Függetlenül attól, hogy a mezsgye kerítésbe való áram vezetést elítélem, mert azt megfoghatná olyan ember vagy gyerek is akinek esze ágában sincs lopni.
Más a véleményem, ha az áram a tulajdonos portáján belüli "másod kerítésbe" kering. Saját portáján belül azt csinál amit akar. Az állatkerti vadállatokat is hasonló módszerrel tartják távol a kerítéstől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.