Magyar Péter a Tisza Párt miskolci demonstrációján a beszédében felhívta Deutsch Tamást és Dobrev Klárát, hogy „ne bújjanak ki a vita alól”. Azt mondta: „Segítsenek abban, írjunk közösen levelet a közmédia vezetőinek, hogy tegyenek eleget a jogszabályi tájékoztatási kötelezettségeiknek, és engedjenek be minket a köztelevízió élő adásába, hogy beszélhessünk a magyar embereknek Magyarország múltjáról és jövőjéről!” Befutott Dobrev Klára válasza….

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
@Nyírfa: Nem semmi ahogy seperc alatt Dobrev is leamortizálta magát.
Nyírfa
Istenem, milyen értelmes ez a Klára asszony! De sokat veszít az ország a mellőzésével!
S ha már vállasztások: mi árulkodhatna Magyarról jobban, mint az a nagyképűen hetvenkedő kihívás, amellyel
megszólította Gyurcsányt és Orbánt, a volt és a regnáló miniszterelnököt egy nyilvános elszámoltatásra.
Máris úgy lép fel, mint az ország tuti biztos következő autoriter kormányfője, aki jogot vindikál magának diktátumok kikiáltására.
Hátra dőlök, és kávéval a kezemben nézem ezt a cirkuszt.
Pusztai
@Nyírfa: Nem semmi ahogy seperc alatt Dobrev is leamortizálta magát.
Béla333
Pontosan ugyanígy, sértetten, pökhendien beszéltek és viselkedtek amikor 2022-ben az előválasztáson MZP legyőzte Dobrevet.
Nem tudtak megbocsájtani a választóknak, ezért inkább arra játszottak, hogy akkor bukjon az egész, de MZP-t nem támogatták.
Most ugyanez a helyzet! MP-éknek van esélye, hogy megszorongassák a maffiát, erre föl a DK a Tisza párt mocskolásával tölti az időt.
Dehogy akarja a DK a maffiát legyőzni, az ő céljuk az ellenzéki térfél letakarítása!
Nyírfa
@Pusztai: 11.57

Igen, és nem. Ő még vissza tud jönni. Ferenc már nem.
A DK-t át kell szervezni, a tégláktól, a demagóg sablonoktól és a szociballaszttól szabaduljanak meg, és építsenek fel egy tisztán szociáldemokrata pártot, amelybe , vénségemre, akár én is belépek.
Béla333
"A könyvében leír három érdekes esetet. Az egyik arról szól, hogy a Matáv büdzséjében milliárdos alkotmányos költsége volt a cég monopolhelyzetének. A másik: amikor a Budapest Airport privatizációja zajlott, és egy nyugati tőkés csoport megkereste azt a céget, ahol ön is dolgozott, és lementek az azóta elhunyt Toller László szocialista polgármester pécsi tanyájára. Ott – nem Tollertől – hallotta, hogy kétmillió euró kell ahhoz, hogy egyáltalán a második körbe továbbjusson a cég. Ennyit kell letenni egy alvállalkozó cég számlájára. A harmadik pedig egy Gyurcsány Ferenc-idézet DK-sként, hogy ne toljuk túl ezt az antikorrupciós biciklit – szó szerint nem így hangzott el –, mert mi is rámehetünk."
www.szabadeuropa.hu/a/a-ner-legfobb-celja-nem-az-hogy-kormanyozzon-hanem-hogy-egy-bunszervezetet-tartson-fenn-kerek-barczy-szabolcs-ex-politikus/31871838.html

Ne legyen gyáva kedves Klára asszony! Magyarázza már el, mint a DK listavezetője, hogy mi a helyzet a DK-t, az MSZP-t érintő dolgokról...
KisTehen
"Sem helyettem, sem nevemben, vagy bárki nevében kérem, így ne beszéljen. Erről a beszédmódról, egyébként is jó lenne, ha leszokna, mielőtt majd azt is elhiszi magáról, hogy így nem csak beszélhet, hanem cselekedhet is. Sajnos láttunk már ilyen jellemfejlődést ott, ahol Ön töltötte az elmúlt évtizedet."

nber péternek túl nagy lett az arca

HAHAHA

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.