Az IDEA megmérte, milyen eredmény születne, ha országgyűlési választás közelegne.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

viccesvigságok
minek is tőbb az egyik ugyis csak MOCSKOLNÁ a másikat ezért nem engednék egyetlen politikust sem a parlamentbe .Oda jól képszett pénzügyi gazdasági szakemberek kellenek a politikus mind pénzért szajkózza a semmit és a markát tartja havonta a felelőtlen dumálásokért vádaskodásaikért. Az embereket könnyű megalázni és ezért még fizessenek is nekik? fura hogy mind marxnak engelsznek leninnek képzeli magát..Ezt hogy nem lehet levetkőzni a háborunak 1945 ben vége lett.Nem kéne visszamutogatni mert akkor jönne Néró is meg a császárság is meg az összes sallang, monarchiástúl. de ha visszanézzük az elmult évtizedet sötétebb lehet mindnél.telitve igéretek ezrével hazidozással a családok összeugrasztásával.Erre kéne BÜSZKÉNEK lenni?ma meg sirnak hogy csődbe van az ország KI TETTE EZT Király elhangzott már párszor ugye? " Edvard király angol király léptet fakó lován "...Arany Jánostól
RonaGyuri
A tudatlanság és tájékozatlanság csimborasszója

mondhatnám, de sajnálatos tény, hogy a firkászok naponta nyomatnak hasonló sületlenségeket

Az index.hu „Előkerült egy újabb felmérés: csak három párt jutna most be a parlamentbe” címmel villog, sőt azzal indít, hogy: „CSAK HÁROM PÁRT került volna be a parlamentbe, amennyiben május elején országgyűlési választásokat tartottak volna Magyarországon – összegezte az IDEA Intézet az április végén és május elején elvégzett felméréséből.”!
Ami nagyon nagy marhaság!! Nem, nem az eredmény, hanem az „abból levont” állítás.
A vizsgálatból legfeljebb a Horn-mátrixra való feljutás (Az országgyűlési választáson induló pártlisták mikor lesznek jogosultak mandátumszerzésre).
A töredék-szavazatok miatt még ez sem biztos mandátumszerzés.
Azonban sokkal fontosabb, hogy ott vannak még az egyéni mandátumok, erről ez semmit sem mond.
Ráadásul; a képviselők szabadon alkothatnak párt-frakciókat: lásd KDNP!! =))
Béla333
A közvélemény kutatók és az őket előszeretettel idézgető u.n. elemzők szívesen mondogatják, hogy olyan időket élünk, hogy akár naponta, jelentősen változhat az egyes pártok támogatottsága.
Ezzel csak a saját szándékos hazugságaikat próbálják takargatni, hogy ők akkor bizony jól mértek (hazudtak), csak hát az a fránya hektikusság...
Hazudnak, csúsztatnak, próbálják manipulálni a választókat a hazugságokkal.
Aljas munka ez...
Béla333
Ja?! Még egy:
A választás napja előtt kicsivel szokták kihozni az igazi adatokat, hogy aztán ha bejön a jóslatuk, akkor sütkérezhessenek, hogy ugye, hogy ők jól mérnek?!
Ha meg nem jön be a (z igazi) jóslat, akkor lehet mindenre fogni a szar munkájukat:
- az utolsó napokban jól mozgósított ez vagy az a párt,
- az utolsó napokban kapott hírek megzavarták a választókat,
- a meleg idő miatt a választók a kiskertekbe (strandra) mentek, nem választani,
- nem merték megmondani az igazi véleményüket, stb, stb.
Tiszta handa-banda az egész!

Amelyik komoly, nemzetközileg elismert közvélemény kutató itt volt Magyarországon (pl. a Gallup) azt meg a többi svihák kiüldözte az országból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.