A főpolgármester szerint azonnali hatállyal el kell kezdeni az ország összes idősotthonának szűrését.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Mennyivel alkalmasabb lenne Gergely miniszterelnöknek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Pálinkás Pál: Az ő is csak politikus - magad is tudhatod - még nem érv. :)
Nem tudom, milyen a hülye fajta, hülyévé szerintem válik az ember, nem annak születik. Hogy miért vagy elégedetlen vele, majd elmondod, ha akarod.
CsipkeRózsa
@Pálinkás Pál: "Ő is csak politikus"

Nem mindegy, hogy tolvaj, vagy tiszta kezű egy felelős beosztású személy. Nem mindegy, hogy gonosz, rosszindulatú, vagy az emberek érdekeit néző, Nem mindegy, hogy hazudós, vagy igazmondó.
A "nemmindegyeket" lehetne még sorolni.
Nyírfa
@CsipkeRózsa: Így van, nagyon nem mindegy!
Pálinkás Pál
@CsipkeRózsa: nana...a mostani helyzetet vedd ki az egyenletből...mert szerintem egyik oldal sem kezeli jól...de a járványhelyzetet leszámolva...írj pár dolgot ami tényleg javított a város élhetőségén...! én olvasgattam a terveit...nem nagyon van köztük olyan amivel belopja magát majd a városlakók szívébe...kezdve az alsórakpart valamikori autós forgalom előtti lezárásával...a sokat emlegetett dugódíjjal.../ok ..azt mondja az unio előírja...de azt nem hogy mennyi legyen,lehetne 5 Ft is egy évre...de gondolhatod hogy a zöld leke nem annyival tervez/ ...ezért is biztos szeretni fogják az emberek...meg azt se felejtsük el,nem rá szavaztak,hanem tarlós ellen...szerintem öngól volt az ellenzéknek hogy őt tolták oda!!!
CsipkeRózsa
@Pálinkás Pál: Szerintem Karácsony volt a legjobb választás, hiszen az ellenzék több jelöltje közül is ő került ki győztesen, én is őt választottam.

Azt se felejtsük el, hogy Orbán ott tesz be, ahol tud, ott vesz el pénzt, ahol akar.
Pálinkás Pál
@CsipkeRózsa: ez mind igaz.../orbán ügyben/... a másik kijelentésedet vitatom,de mindenki arra szavaz akire akar...ideális esetben...karácsony sosem lesz méltó ellenfele orbánnak...mert a csútival olyan gecin kell bánni,ahogy ő bánik az ellenzékkel...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.