Központilag megfogalmazott választ küldött a süttői, a tiszakécskei és a déványai idősotthon, írja Hadházy Ákos. Három idősek otthona, egy hazugság. Egymástól több száz kilométerre, Süttőn, Tiszakécskén és Dévaványán szóról szóra ugyanazzal a hazugsággal kerülik ki a választ az otthonok vezetői egy egyszerű kérdésre: van-e koronavírus-pozitív gondozott az intézményben? Az ország legnagyobb jelenlegi cenzorára, az "Operatív Törzsre" hivatkoznak és – teljesen helytelenül – egy kormányrendeletre. https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a2000093.kor Az, hogy egy vesszőt sem változtattak a "válaszon", azt jelenti, hogy valaki diktált nekik. Nem találhatnak ki egymástól függetlenül ugyanolyan hazugságot arra, miért titkolóznak- ez csak attól a kormánytól jöhetett, aki azt hiszi, a járványt titkolózással lehet legyőzni Kassai Dániel kollégám, harcostársam 200 intézménynek küldött ki egy kérdőívet arról, hogy mi náluk a helyzet. Kb. hatvanan válaszoltak, és a valódi válaszok mindenütt a...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Shikari: rájöttem miért jársz ide, te félkegyelmű hazaáruló.
Mert itt legalább szólnak hozzád, pofánbaszni meg nem tudnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@Shikari: Mentek holnap is vonaglani a motorháztatőn, aztán picsogni, mint a rossz buzik? Csináljatok magatokról most egy rendes szenvedős képet. Vinnyogjon is majd a zsírkoca, mintha tényleg fájna...:) Ja és ne proli melegítőjébe menjen. hiába volt drága, nagyon suttyós!!! :) Értem, hogy célközönség meg minden, de tényleg olyan, mint lakótelepi kettes golfos tagbaszakadt e-klub szökevény.
legott
Orbán a kisebbik baj (ezt szó szerint is lehet érteni, annak, aki akarja).
A nagyobbik baj, hogy kb. 2,5 millióan támogatják Orbán dúlását. 250 ezer... de még 250 ember is sok(k) lenne asszisztálva ehhez az őrülethez!!!
Orbán Viktor sikeresen leigázta Magyarországot. Ez az, megcsináltad !!! Hallelujah
(A kommunista múltat most hagyjuk is), ateista liberálisként kezdte, de mostanra felért a csúcsra: most szélsőjobboldali fasiszta és keresztény - mert miért ne?!

Régebben pont azt írtam - amikor még más ideológia mentén hülyítette a saját táborát (mert csak őket tudja, de ők meg nem bánják, sőt, hagyják magukat becsapni, mert biztos normálisak) -, hogy végül ide fog kilyukadni.

(Ha lottóznék, biztos megnyertem volna már a főnyereményt, de mivel nem lottózom, ezért nem is nyerek.
De az még hagyján... én még hagyján. Képzeld, vannak olyan emberek, akik nem lottóznak, és nem értik, hogy miért nem nyerik meg a főnyereményt. Na, az ilyeneknek mondja isten a viccben: "Legalább töltsél ki egy lottószelvényt!")
SystemError
"ateista liberálisként kezdte, de mostanra felért a csúcsra: most szélsőjobboldali fasiszta és keresztény."

Szerintem liberális soha nem volt. A legelején is ugyanez ment, csak meggondolatlanul csiripelő egyetemistában.. Már az elején mindenki kommunista volt, aki nem vele volt, csak közben kikotyogott őszinte dolgokat is, minthogy skizofrén, ami valószínűleg az apja miatt lehetett, mert verte. Nekem ebben a korszakában is, csak egy erőszakos "ki ha én nem" majom volt, de még őszinte ember. Persze 93-ban már székházeladási ügy, szóval nem tartott sokáig ez a "tiszta" időszak, ha volt is valaha ilyen..:) Az ügy után vált beforduló, üldözési mániás szociopatává, aki végépp fekete-fehérben látja a világot kizárva a többieket. Kizárva, aki nem ért vele egyet, kizárva, aki észrevette, hogy lopott vagy hazudott, kizárva a szavak értelmét, melyeknek ő nagyon szeret mindig új értelmet adni. Szereintem ő hasonlóban van, mint a Michael Jackson, csak más utcában született és nem úgy jött ki rajta. Persze van kisvasút és foci wonderland-je is. Ez mindig is egy beteg féreg volt, csak idő közben egyre jobban szákozik el a tudata a valóságtól és Justicia "mérlegétől"
SystemError
@Shikari: De jó kis techno bulik voltak a Csillebérci táborban. Ne is mond, már kurvára mennék! Te max bogarakat kínoztál ott, amikor legutoljára a felzárkóztatós gyp-s suliddal jártál arra muszájból . A zsírkoca testedet már akkor is a hülye libsi fák meg az egészséges életmód miatt érték az inzultusok mi...:) Biztos vagyok benne, hogy te gyereknek is ilyen jó fej lehettél!
Clavigo
@Shikari: Megint mindenki téged " savaz " ,,,te agyalagyult...:):):)
SystemError
@Shikari: Na húzzál, készülődj a holnapi színdarabra a csipet csapattal :)
www.youtube.com/watch?v=MxcUkvor7YM

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.