Az operatív törzs főállású orvosi szerződésről sem tud, ellenben a főpolgármester szerint az orvosi ellátás folyamatos, és az intézményben van szakszemélyzet, ápolók, ápolási igazgatóhelyettes.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Hol élnek azok, akik beszálltak a karakterbuzerálásba, mivel az állami feladatot ellátó intézményeket is fogyókúrára fogta/ja az un. " családbarátnak csúfolt állam", hasonlóan a családipótlékhoz:
.
Lássuk csak:
.---- Nehezen bírkóznak meg a magyar idősotthonok a nagybeteg öregekkel
.
www.nyugat.hu/cikk/idosotthonok_nagybeteg
.
Előfordul, hogy képzetlen ápolók dolgoznak súlyos betegekkel, miközben az állami támogatás nem növekszik. Pedig valamit hamarosan csinálni kell majd, mert egyre több az idős, nagybeteg magyar.
.
""" Az elmúlt tíz évben csakis az költözhetett idősek otthonába, aki egyedül képtelen ellátni magát. Az intézmények mára megteltek ágyhoz kötött emberekkel, akik mellé szakképzett ápolók kellenek. De hiába írja ezt elő a törvény, az idősotthonok alig találnak szakembert, vagy akiket mégis, azokat elcsábítják a kórházak. Így előfordul, hogy képzetlen ápolók dolgoznak súlyos betegekkel, miközben az állami támogatás nem növekszik. Pedig valamit hamarosan csinálni kell majd, mert egyre több az idős, nagybeteg magyar."""
.
Csodával határos, ha van olyan orvos aki éhbérért leszerződik bárhova, mivel minden intézmény lakóit a területileg illetékes orvos látja el, és ha szükségessé válik,akkor ügyeletest, mentőt hívnak a lakóhoz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.