A főpolgármester szeretné ha senki nem halna meg közlekedési balesetben.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Biztos imádni fognak érte...vizionálom ahogy a város 30-al döcög...lenne egy javaslatom gergő gyerek...tiltsd be a gépjárműközlekedést...legyenek megint lovaskocsik,garantáltan kevesebb halálos baleset lesz!!! tudod,egyszer jó lenne ha a lakók demonstrálnák neked a remek ötleted eredményét...2 nap alatt megbénulna a város te marha!!!
Qqberci
@Pálinkás Pál: A belváros forgalmának drasztikus csökkenését lehetne elérni a Duna-hidak lebontásával...

Félretéve a hülyeséget: Nem szabad, hogy egy nagyon kemény negatív személyes élmény a város egészét érintő hibás döntést indukáljon. A közlekedésszervezést szakemberre kellene bízni. Lehet példálózni Béccsel, de meg kell nézni, hogy az utóbbi 10-15 évben hény aluljáró, elkerülő út épült, hogy ne kelljen átuatózni a belvároson. A kerékpárutakat sem egy vödör festékkel "építették". Jó pár éve, a dugódíj bevezetésekor egy magyar matematikus srác tette rendbe London belvárosának közlekedését. Nem lehetne megkeresni, hazahívni?

Hátrébb kell lépni egy lépést és a város közlekedésével kapcsolatos problémakört teljesen áttekintve kellene meghozni a szükséges döntéseket...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.