IGAZI TRIPLA, MÁRMINT HIBA!!! =)) Nem tartja jó megoldásnak, hogy a kormány által meghatározott témában kell írniuk a nehéz helyzetbe került művészeknek a támogatásért cserébe - mondja Nyáry Krisztián, de szerinte olyan keveset kínálnak ezért, hogy amúgy sem fognak sokan jelentkezni. Úgy érzi a cégek megsegítésével is szűkmarkúbbak itthon, mint Európában, a Líra csoportnál el kellett küldeniük a próbaidősöket és sokaknak csökkentették a munkaidejét - avatott be az író, könyvkiadó.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy igazi tripla hiba

A fizetős hvg vendége Nyáry Krisztián, író, könyvkiadó.

„Nyáry Krisztián a Home office-ban: «Egy világjárvány alatt ez nem elegáns»”- címmel foglalta össze gondolatait.
Nos a cikk többi részétől függetlenül ez a kijelentés az irrelevancia eklatáns példája.
Ugye a szerző „Nem tartja jó megoldásnak, hogy a kormány által meghatározott témában kell írniuk a nehéz helyzetbe került művészeknek a támogatásért cserébe”. S ezért ezt úgy minősíti, hogy: «Egy világjárvány alatt ez nem elegáns».
Nos hogy az elején kezdjem: egy ilyen intézkedés sohasem nevezhető elegánsnak,
nem kell orbanológusnak lenni ahhoz, hogy egyértelmű legyen Orbánékat nem nagyon szokta foglalkoztatni az, hogy intézkedéseikben bármiféle elegancia is legyen, vagy legalább úgy látszódjék,
és végül: Orbán és az elegancia??? Ne már ez viccnek is rossz! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.