2490 forintért lehet rendelni Orbán Viktor vagy éppen Gyurcsány Ferenc karikaturisztikus alakját mutató formákat, melyeket kedvünk szerint lehet puszilgatni vagy éppen szurkálni.

Forrás: gulyas.blog.hu
Feltöltő: tsabeeka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
@zsolti: Ha a fanatikusoknak a szurkálás örömet szerez, csinálják! A babagyártó jól jár, netán még milliomos is lesz, amilyen sok betegagyú ember létezik ma körülöttünk.
nyirtass
Nem lehet ennek gátat szabdni mert az emberré létünk természetéből ered. Tudomásul kell venni, hogy az embert nem lehet vég nélkül ingerelni, mert elöbb - utóbb eléri az ingerküszöb maximumát és hatalmas erővel el kezd pusztítani.
Evikati
@nyirtass: egyetértek. Tegnap láttam a TV-ben egy műsort. Ott elhangzott, hogy az utolsó 6 hétben többen lettek öngyilkosok, mint az előző hónapokban összesen. Munkanélküliség, kilátástalanság, családi drámák vezetnek az önpusztításhoz, mely egyértelműen ennek a társadalomnak a gazdaság lesüllyedésének a felelőssége.
dilike
@nyirtass: én törtem már így tányért. aztán meg sepregethettem össze a konyhát....
bocs, de fáradt vok komolyabban venni most a témát, tom, h nem egészen erre gondoltál...
nyirtass
dilike@
Ok. megértelek, és azt is tudom, hogy a tányér nem vétett ellened.
Azért szoktunk "tárgyakat törni", -hogy ne a valós emberen vezessük le a feszültségünket.
Hogy ne csináljak magamnak felesleges munkát, /mert ezzel a tapasztalattal már magam is gazdagodtam/, "túlnyomás esetén" élő személyekkel kommunikálok, először halkan, majd hangosabban, harmadszorra -.és egyben utoljára "szépen"- jól értékelhető hangon, és ha ez sem vezet eredményre "elszabadul a pokol".
Aki ismer, már a hangnememből tudja hol tartok, és a végkifejletről tudják, hogy nem érdemes kiprovokálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.