Balesetben életét vesztette egy motoros a Mátrában, Parádsasvár és Mátraháza között – közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-vel.

Soltész Bálint tájékoztatása szerint a 24-es számú főúton egy 45 éves férfi motorkerékpárjával egy éles kanyarban lesodródott az úttestről és a balesetben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Tragédia a Mátrában: meghalt egy lesodródó motoros

Az érintett szakaszon a helyszínelés idejére rendőri forgalomirányítás mellett halad a forgalom – tette hozzá a szóvivő.

(MTI)

(Fotó: pixabay.com)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

legott
Rosszul mérte fel. Előfordul ilyen a legjobb családban is.

Emlékszem, 14 évesen kezdtem motorozni. mentünk a haverommal a szentendrei víkendházukba (ahol aztán légpuskával lőttünk célba - csak úgy, céltalanul), de sokszor dugó volt az Úton.
Mi az álló autók mellet hajtottunk el a sor mellett az útszélén, de mindig volt néhány kommunista (akik most fideszesek), akik kihúzták jobbra a kocsi orrát, hogy ne férjünk el.
Természetesen elfértünk, mert akkoriban még gyors volt az anyagcserénk.

Köcsögök !!!
Jozefina
Valószínűleg nem a megengedett senességgel ment!!! A baj, hogy még emléműveket is építenek az út mellett a hasonló körülmények között elhunytaknak. Ezt egyyáltalán nem lenne szabad megengedni: Emlékezésnek a temetőben, vagy otthon van a helye!!!
Kapanyél
Remélöm lössz tüntetés a rasszista kanyar ellen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.