Az új uniós csomaggal egy rakás pénzt szerezhetünk, amit az unokáink fizetnének vissza. A kormánynak viszont nem tetszik az elosztás módja.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Érdekes,hogy Sorost nem unják még izélgetni ebben az elmeroggyant konzultációban sem. A Soros kölcsönről esik benne szó,illetve magyarázat,hogy még az unokáink is fizethetik majd.Viszont sokunk szerint lehettek volna benne kérdések Paks2-vel kapcsolatban,vagy a Bp-Belgrád vasútvonal,ami a büdös életben nem fog megtérülni,viszont azt is az unokáink fizetik majd.Én arra is kiváncsi lennék,hogy most,válság idején,amikor már 400 ezer ember munkanélküli,miért kell 20 milliárdért irodabútor,vagy miért tolták a gázszerelőt sokmilliárddal a szállodáit felújítani?Miért kellett erre közpénz?Vagy hogy miért orbán dönti el,hogy mire menjen a közpénz,és miért tesz úgy,mintha ez a pénz a sajátja lenne?Csupa érdekes dolog,amit szívesen látnánk a konzultációban.Azt mondta Hadházy Ákos,hogy aki nem küldi vissza az államnak a kérdőívet,az legyenszíves küldje el neki a Társadalomért Alapítvány címére

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.