Több helyen balesetek lassaítják a forgalmat, a 12-es főúton Zebegény határában a korábbi heves esőzések miatt nagy mennyiségű hordalék került a burkolatra, a környéken terelik a forgalmat.

Az Útinform péntek reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Az M0-s autóút déli szakaszán, az M1-es autópálya irányába, Dunaharaszti és Halásztelek között szakaszosan torlódik a forgalom. 20-25 perces az időveszteség.

- Az M4-es autóúton, Abony előtt a 80-as km-nél két személyautó frontálisan ütközött össze. A helyszínelés ideje alatt az Abony felé tartókat a munkaterületen keresztül vezetik, míg a Cegléd irányába haladók egy szűkített sávon tudnak közlekedni.

- Kiégett egy személyautó az M43-as autópályán, az országhatár felé vezető oldalon a 47-es km-nél. A külső sávot lezárták.

- A 26-os főúton, Miskolc belterületén, a Szentpéteri kapunál két személyautó karambolozott. A négysávos szakaszon az 1-es km-nél három sávot lezártak, egy sávon, irányonként váltakozva halad a forgalom. Torlódásra kell készülni.

- Somogy megyében, a 6616-os jelű, Kaposvár-Lábod összekötő úton, a 28-as km-nél, Mike és Lábod között egy személygépkocsi fának csapódott. Az utat lezárták, kerülni nagy kerülővel, Nagybajom felé lehet.

A 12-es főút elesett Zebegénynél

A Dunakanyarban a 12-es főúton, Zebegény határában a 17-es km közelében, a korábbi heves záporok és zivatarok nyomán jelentős mennyiségű hordalék került a burkolatra. A helyreállítási munka miatt várhatóan a jövő hét elejéig teljes útzárat vezettek be. A 7,5 tonnánál könnyebb, a 2,8 m magasság alatti járművek Márianosztra felé kerülhetnek. A 7,5 tonnánál nehezebb tehergépjárművek a 2-es főúton keresztül csak Hontig, a 12-es főúton pedig csak Zebegényig közlekedhetnek! Aki teheti kerülje el a térséget!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.