Az M0-s déli szakaszán az M1-es autópálya irányában 20-25 perccel nő a menetidő a közlekedők nagy száma miatt.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

Élénkül a forgalom a Budapest felé vezető utakon, telített sávokban lehet autózni az M3-as autópálya bevezető szakaszán, az M0-s autóúti csomóponttól befelé lassul le a haladás. Az M0-s autóút déli szakaszán is egyre többen közlekednek, az M1-es autópálya felé Dunaharaszti és Halásztelek között 20-25 perccel megnő a menetidő.

Az M7-es autópályán, Budapest felé a 165-ös km-nél baleset nehezíti az előrejutást, a Keresztúri pihenőhely térségében. Az arra közlekedők sávzárásra és lassulásra készüljenek!

A 4-es főúton, Törökszentmiklós elkerülő szakaszán, a 122-es km-nél két személyautó ütközött össze. A helyszínelés ideje alatt rendőri forgalomirányítással halad a forgalom.

Hódmezővásárhely határában, a 47-es főút 204-es km-énél egy személyautó a szalagkorlátot átszakítva árokba hajtott. A város felé közlekedők sávzárásra számítsanak!

Az M43-as autópályán, Csanádpalotánál a Románia felé kilépő kamionok több, mint 3 km hosszan torlódnak.

Az M0-s autóút déli szakaszán, a csepeli gerincúti (leshegyi) csomópontban a felhajtóágat megnyitották, így ismét fel tudnak hajtani az autóútra az M1-es autópálya felé.

Az M1-es autópályán ma délután megnyitották a 60-as km-nél a Tatabánya centrum csomópontot, így a főváros felé tartó oldalon a le- és felhajtóág is használható.

A tiszadobi révnél a kora esti óráktól a pontonhídon is megindulhatott a forgalom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.