20 személyt fogtak el, pár járművezető is megütötte a bokáját, két külföldi is mehet haza, 8 taxis sem örülhet, mint ahogy öt vendéglátóipari egység sem.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint június 18. és 20. között a BRFK civil és egyenruhás rendőrei a NAV-val, az Országos Idegenrendészeti Főigazgatósággal, az Innovációs és Technológiai minisztériummal, a Budapesti Közlekedési Központtal, a Fővárosi Rendészeti Igazgatósággal, valamint az Erzsébetvárosi Rendészeti Igazgatósággal közösen tartott razziát (közrendvédelmi- és bűnmegelőzési akciót) a budapesti belvárosban.

Razziáztak a rendőrök a bulinegyedben: közel 900 embert igazoltattak

Fotó: BRFK

Az akció célja a Deák tér, Erzsébet tér, valamint a VI. és VII. kerületben a közrend, közbiztonság fenntartása, a kábítószerhez köthető bűncselekmények megelőzése, a körözött, illetve a garázda, erőszakos magatartást tanúsító személyek elfogása – olvasható a közleményben.

A közlés szerint az akció ideje alatt közel 900 személyt igazoltattak és 90 autót ellenőriztek. Garázdaság miatt 8, kábítószer-kereskedelem miatt 2, kábítószer birtoklása miatt 6, elfogatóparancs alapján 4 körözött személyt fogtak el.

Három járművezetőt ittas vezetés, két embert vezetéstől eltiltás hatálya alatti járművezetés miatt állítottak elő, három esetben pedig az engedély nélküli járműátalakítás miatt tettek szabálysértési feljelentést a rendőrök.

"A rendőrök a társszervekkel együtt 14 külföldit ellenőriztek, és két ukrán állampolgárt túltartózkodás miatt előállítottak.

A társszervek nyolc taxissal szemben eljárást indítottak, három alkalommal azért, mert nem adtak nyugtát a taxik vezetői, két esetben az autók műszaki hiányosságai miatt, egy esetben rossz műszaki állapotú jármű miatt, egy-egy esetben a sofőr vezetői engedélyének hiánya és engedély nélküli járművezetés miatt.

A rendőrök a társszervekkel együtt összesen 93 kereskedelmi egységet ellenőriztek, öt esetben feljelentést tettek közterület használati szabályok megsértése miatt. Közterületi szeszesital fogyasztás miatt 28 alkalommal szabtak ki bírságot 760 ezer forint értékben.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az elkövetkező időszakban a társszervekkel közreműködve, előre be nem jelentett időpontokban tovább folytatja a főváros belvárosi régióját érintő bűnügyi- és rendészeti akciósorozatát"

- olvasható a közleményben.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

BarbaraIO89
Szeхet кеreseк, dе акarоd? Gуеre bе idе -> http://kissia.club...
MaryOE78
Nézze mеg а wеbkаmeга maszturbáсiós vidеóimat -> http://www.Kissia.club...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.