Június 3-án történt az eset, 10-én fogták meg a rendőrök a tettest az M3-as autópályán.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint egy férfi 2020. június 3-án kora délután Budapest IX. kerületében kifigyelt egy bottal közlekedő, idős asszonyt; felhúzta a kapucniját és követte. Amikor az Imre utca és a Mátyás utca kereszteződéséhez értek, a férfi megtámadta az idős asszonyt; nyakából kitépte arany nyakláncait, majd elfutott a helyszínről. A dulakodás közben az elkövető fellökte a sértettet, aki nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.

Súlyos sérülés lett a nyaklánc-letépésből Ferencvárosban, most lett meg a tettes

Fotó: Illusztráció/police.hu

A bűncselekmény elkövetését a térfigyelő kamera rögzítette, amely alapján a rendőrök azonosították a 30 éves, budapesti Sz. Alexet, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki. A rendőrök a férfit 2020. június 10-én este az M3-as autópálya, kerekharaszti pihenőhelyen fogták el egy ellenőrzéskor.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói Sz. Alexet rablás és súlyos testi sértés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Joker
11 évet a degeneráltnak ,de mindenképpen többet mint ami jól esik . És az összes ilyen hasonlónak . Kezdődhet a sittépítés
az is egészségügyi intézmény !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.