A Semjén Zsolt-féle vadászati kiállításra tömegeket vár a kormány.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Kovács vadászni ment; Semjén, Lázár meglőtte; Németh megsütötte. Megették, és mi kifizettük. A Soros-ösztöndíjból megbutult Kovács Zoltán előlépett Semjén Zsolt, Lázár János, mellett fővadásznak. Is. Arról nem tudok, hogy a Vezér mikor mennyit ül a lesen, csak arról, hogy az ellenzék minden rezdülését lesi – nehogy elszaporodjanak földön, vízen, levegőben. Kovács már azt is tudja, hogy legalább egymillió látogatót várnak a 2021-es vadászati világkiállításra, melyet Budapest mellett négy vidéki helyszínen rendeznek meg jövő ősszel. Lesz abból kettő millió is, forduljanak bizalommal Rákay Philiphez, aki Kálmánról magyarosította a nevét, történész, Csiszár Jenő hasonmás és Orbán-kampány tudós. Minden sínen van, mint a nyugdíjas Marika néniék plusz a munkanélküli unokájuk élete. Már készül Németh Szilárd baka, szakács a sütésre, főzésre. Nyilván különvonat viszi ide is a rászorulókat. Enni. Tudják, az azért rohadt dolog, hogy a hatalom basáinak mániáit, hobbijait meg egyszerű aljas kívánságait nekünk kell kifizetni. Orbán várbeli trónját, meccsnéző röpködéseit; a papa bányáját, a vejkó kastélyait, várait; a lánya milliós óráját, a haver Mészáros mittudoménmár mennyi milliárdos finomságait. Az urak külföldi luxus útjait – szeretőstül, feleségestül. Polgármester közpénzen kufircolását.
Vadásztivornyákat.
Nagy zabálásokat.
Üres fociarénákat.
Üres templomokat…
Cilikét, Ráhelt, Kósa mamát, Szijjártó testvért meg az egész NER-hóbelevanc közpénz heppjét.
Mint a középkorban. Urak és cselédek. Egy biztos, arra ne számítsanak, hogy majd még a lakkcipőjüket is velünk köttetik be ezek az itt maradt sötét, erkölcstelen, lezüllött földi atyák. Egyenes gerinccel nem lehet le- és meghajolni.
cdn.shortpixel.ai/client/to_webp,q_lossy,ret_img,w_752,h_493/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2020/01/vad%C3%A1sz.jpg
cdn.shortpixel.ai/client/to_webp,q_lossy,ret_img,w_672,h_378/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2020/01/zs%C3%B3ti.jpg Háziasított rénszarvas.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.