A 2018-as tűzvészben megsemmisült papírok miatt már megbüntette az ÁSZ a Demokratikus Koalíciót, most a tűz utáni év papírjait kérték be.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Úgy tűnik az un. közjogilag érvénytelenül basáskodó pártcsalád a közpénzzel, és pártlóvéval összemosott, a napnál is világosabb zavaros anyagi ügyeinek vizsgálatába a KÖZVAGYON ŐRE pártkatonaként nem mutathat, ne nyulka piszka, mert megszúr a bicska, mivel azt írja az újság, hogy Domokos László
.
1998-2002 között a Fidesz parlamenti frakciójának frakcióvezető-helyettese, a gazdasági kabinet vezetője. 2001 és 2006 között a Magyar Országgyűlés Költségvetési és Pénzügyi Bizottságának alelnöke. 2006 és 2010 között a Magyar Országgyűlés Költségvetési, Pénzügyi és Számvevőszéki Bizottságának alelnöke."""
.
A hozzá hasonlóak vajon hogy néznek reggelente a tükörbe amiatt, hogy egy tisztességét vesztett kerti törpe kedvére/utasíítására segít az ellenzéki pártok anyagi ellehetetlenítésére, nem gondolva át, ha így folyik tovább az un. kormányzati hamiska miska erőknek kiaknázni, a már olyan országot, amely jogilag nem is létezik:
.
Magyarország nevű állam jogilag nem létezik (((( Nagyjából 203 000 találat (0,34 másodperc) ))))
.
www.google.com/search?sxsrf=ALeKk03e-6xZgiiEA5nhcxoCeJdB-CjFFg%3A1594107076423&ei=xCQEX5i8Gej2qwGr4pmABQ&q=Magyarorsz%C3%A1g+nev%C5%B1+%C3%A1llam+jogilag+nem+l%C3%A9tezik&oq=magyarorsz%C3%A1g+nev%C5%B1+%C3%A1llam+jogilag+nem+l%C3%A9tezik&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQARgAMgQIABBHMgQIABBHMgQIABBHUABYAGCbTmgAcAN4AIABAIgBAJIBAJgBAKoBB2d3cy13aXo&sclient=psy-ab
----------------------------
.
A tanult emberek --- bármilyen sóhivatal --- szégyene az, hogy átverik a palánkon a laikus társadalmat!

.
Nessy
Az ÁSZ "független szervezet", már ami a valóságot és az igazságot jelenti! De ez logikus is. Egy kinevezett pártkatona azt teszi, amire a kinevezője utasítja! Ennyit a fennen hangoztatott függetlenségről, és tervezett ellenőrzésekről, mely mindenkire vonatkozik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.