Több politikust is veréssel fenyegetett meg Ambrózy Áron, a Pesti Srácok nevű kormánybarát, jelentős fideszes és állami hirdetési pénzeket bezsebelő portál újságírója – szúrta ki a Magyar Hang.

Veréssel fenyegetett meg ellenzéki politikusokat egy fideszes újságíró
Fotó: Facebook/Magyar Hang

Ambrózy leginkább az Országgyűlés frissen megválasztott jobbikos alelnökére, Brenner Kolomanra (őt csak Bráner Kolompárnak hívja) dühös, de – azóta törölt – Facebook-bejegyzése szerint Keresztes László Lórántot (LMP) is elintézné. Utóbbi politikus a "Horogkeresztes" vezetéknevet kapta Ambrózytól.

A kormányhű újságíró szerint az őt mentelmi joggal rendelkező „f*szfejek” rágalmazzák, és bár szerinte nem lehet őket perelni, a lap megemlíti: ez nincs így, az Országgyűlés fel szokta függeszteni azon képviselők mentelmi jogát, akik büntető- vagy szabálysértési eljárásban terheltté válnak.

“Amint kiesik a parlamentből … megkeresem és sz*rt is kipüfölöm belőle”

– írta a Pesti Srácok munkatársa az Országgyűlés alelnökére utalva. 

A felheccelt kommentelők további ellenzéki politikusokat javasolnak megverésre a kemény öklű propagandistának. Megemlítik Jakab Pétert, Szél Bernadettet, Szabó Tímeát, Cseh Katalint és Donáth Annát is.

75 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Az újságírás legújabb szintje, ha nem megy szavakkal...:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@SystemError: Ez már fasiszta újságírás kérem.
SystemError
@Pegero: Nem félek a pedikűrös listás fiúktól. Tudod eleve gyanúsak, mint a férfi fodrászok.
SystemError
@Pegero: Ismerjük Freud-al ezt az öntagadós felajánlgatást.. Igazából valóban félek, de ez inkább ilyen összeszorult segglyukas félelem, mintha a Rudas zuhanyzójába elmenne a villany... Tudod semmilyen aspektusban nem írt eddig még a herém vasalásáról egy férfi sem.
SystemError
@Pegero: 23:06 Szerintem már te is belezavarodtál ebbe a kis herevasalásos, pedikürős szívárvány tudatalatti története. No para, nemsokára pride, add ki magadból!
SystemError
@Pegero: Miért toporogsz így a véleményeddel, mint buzi gőzben? Nem értem mit akarsz leírni, nem értem ezt a csajos kavarást, hogy mit akarsz ebből kihozni. Így magadra vetted a listás fiút? Vagy te vagy Málna bikája.., ki végre szerzett neki melót? Amúgy összeillenétek, ha nem mindig a herevasaláson járna az agyad
advocat
Miért is? Nem lehet más a vélemény? Vagy jön a kivégzés, mint Észak-Koreában. Előbb-utóbb itt is lesz egy Kim Dzsong Viktor?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.