Egy banki ügyintéző bevonásával több mint 60 millió forintot loptak el egy nő bankszámlájáról – közölte a rendőrség csütörtökön a honlapján.

Banki ügyintéző segítségével loptak el 60 millió forintot egy budapesti nő számlájáról
Fotó:police.hu

A közlemény szerint a budapesti nő április 9-én megdöbbenve látta, hogy a bankszámláján lévő

62 millió forintot érő értékpapírjait a tudta és beleegyezése nélkül eladták és a pénzt egy ismeretlen számlára utalták.

A nyomozás során kiderült, hogy K. Györgyné és szökésében lévő élettársa, Balogh Sándor rávette V. Gergő banki ügyintézőt, hogy

a nő számlájához biztosítson nekik netbankon keresztül hozzáférést.

A páros munkáját a banki ügyintézőn kívül még két férfi – H. János és F. László – segítette; ők arról gondoskodtak, hogy legyen egy olyan bankszámla, amelyre a pénzt átutalhatják.

A rendőrök július 7-én budapesti lakásán elfogták K. Györgynét, a nő és élettársa használatában lévő gépkocsikban majdnem 54 millió forintot és egymillió forint értékű ékszereket találtak. A pénzt, az ékszereket és a nagy értékű autókat a bűncselekménnyel okozott kár megtérítése érdekében lefoglalták – tették hozzá.

A 47 éves K. Györgynét különösen nagy kárt okozó csalás miatt hallgatták ki gyanúsítottként, és kezdeményezték letartóztatását, amelyet a bíróság elrendelt.

A nyomozók a 25 éves V. Gergőt bűnsegédként, információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett és hamis magánokirat felhasználása vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, a bíróság elrendelte az ő letartóztatását is.

Az 58 éves F. Lászlót és a szintén 58 éves H. Jánost bűnsegédként, információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, ők szabadlábon védekeznek.

A rendőrök elfogatóparancsot adtak ki K. Györgyné társa, a 37 éves budapesti Balogh Sándor ellen.

(MTI)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyütt Mönt
Nohiszen, tőlem próbálnának 62 millát ellopni, felkopna az álluk :)
tudode
Te jó ég!
.
Ha 60 millió froncsi ennyi bankó, akkor terjedelemben mennyi lehet a nemzet vője által, az após szárnyai alatt összeguberált 32 milliárd:
.
--- Tiborcz István előlépett az árnyékból, azonnal 35 milliárdos vagyonnal nyitott a leggazdagabb magyarok között
.
168ora.hu/penz/tiborcz-istvan-elolepett-az-arnyekbol-azonnal-35-milliardos-vagyonnal-nyitott-a-leggazdagabb-magyarok-kozott-167810
----------------------
.
Mennyi melója lehet az apósnak azzal kapcsolatban, hogy népes családja, és az iGAZ barátainak gazdagságát megóvja!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.