Egy banki ügyintéző bevonásával több mint 60 millió forintot loptak el egy nő bankszámlájáról – közölte a rendőrség csütörtökön a honlapján.

Banki ügyintéző segítségével loptak el 60 millió forintot egy budapesti nő számlájáról
Fotó:police.hu

A közlemény szerint a budapesti nő április 9-én megdöbbenve látta, hogy a bankszámláján lévő

62 millió forintot érő értékpapírjait a tudta és beleegyezése nélkül eladták és a pénzt egy ismeretlen számlára utalták.

A nyomozás során kiderült, hogy K. Györgyné és szökésében lévő élettársa, Balogh Sándor rávette V. Gergő banki ügyintézőt, hogy

a nő számlájához biztosítson nekik netbankon keresztül hozzáférést.

A páros munkáját a banki ügyintézőn kívül még két férfi – H. János és F. László – segítette; ők arról gondoskodtak, hogy legyen egy olyan bankszámla, amelyre a pénzt átutalhatják.

A rendőrök július 7-én budapesti lakásán elfogták K. Györgynét, a nő és élettársa használatában lévő gépkocsikban majdnem 54 millió forintot és egymillió forint értékű ékszereket találtak. A pénzt, az ékszereket és a nagy értékű autókat a bűncselekménnyel okozott kár megtérítése érdekében lefoglalták – tették hozzá.

A 47 éves K. Györgynét különösen nagy kárt okozó csalás miatt hallgatták ki gyanúsítottként, és kezdeményezték letartóztatását, amelyet a bíróság elrendelt.

A nyomozók a 25 éves V. Gergőt bűnsegédként, információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett és hamis magánokirat felhasználása vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, a bíróság elrendelte az ő letartóztatását is.

Az 58 éves F. Lászlót és a szintén 58 éves H. Jánost bűnsegédként, információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, ők szabadlábon védekeznek.

A rendőrök elfogatóparancsot adtak ki K. Györgyné társa, a 37 éves budapesti Balogh Sándor ellen.

(MTI)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyütt Mönt
Nohiszen, tőlem próbálnának 62 millát ellopni, felkopna az álluk :)
tudode
Te jó ég!
.
Ha 60 millió froncsi ennyi bankó, akkor terjedelemben mennyi lehet a nemzet vője által, az após szárnyai alatt összeguberált 32 milliárd:
.
--- Tiborcz István előlépett az árnyékból, azonnal 35 milliárdos vagyonnal nyitott a leggazdagabb magyarok között
.
https://168ora.hu/penz/tiborcz-istvan-elolepe...
----------------------
.
Mennyi melója lehet az apósnak azzal kapcsolatban, hogy népes családja, és az iGAZ barátainak gazdagságát megóvja!!!
Szeparepa2
Azt a nőt, aki 60 milliót tart a számláján, azt egyrészt nem tudom sajnálni, másrészt meg le kéne ellenőrizni hogy honnan volt a pénze, teljes eredet ellenőrzéssel, tehát ha kapta valakitől ANNAK IS HONNAN VOLT?!!! A magyar nem az a nép hogy mindenféle nőcskék bankszámláján 60 milliók pihennek...
Belső emberrel nem nagy kunszt lerántani egy számlát, különösen nagy értékben. Ha egy bankár vállalja a kockázatot, hogy 5-10 millióért (mert 60 millióból annál nagyobb rész nem fog neki jutni nyilván, hisz láthatjuk vagy 3 fős bűnszövetség volt), hogy bukta esetén 5-10 évet leül, és ha a pénzt visszaveszik, akkor a semmiért... hát meg is érdemli... 100 millió tiszta nettó zsákmány alatt nem kockáztatnék semmiképp 5-10 évet... ilyenkor pucolósan sokkal több pénz megy el, 5-10 milla az lófing, pár év és huss pucér segg, és akkor még szerényen költesz... Tehát marha jó buli volt, azaz lett volna, ha pl egyedül csinálta volna és lelép és nem olyan balfaszok hogy rövid úton buknak be... pénz sincs, szabadság sincs, lesz idő éveken át gondolkodni bent, hogy nem így kellett volna... igaz srácok..?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.